G4Media.ro

24 de localităţi din Buzău fără curent electric din cauza zăpezii şi…

Sursa Foto: IGSU

24 de localităţi din Buzău fără curent electric din cauza zăpezii şi viscolului

Un număr de 24 de localităţi din judeţul Buzău au rămas sâmbătă seară fără curent electric în urma unor defecţiuni provocate de ninsoare şi viscol, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipajele de intervenţie lucrează pentru remedierea penei de curent, care a afectat aproximativ 4.690 de abonaţi.

„În acest moment sunt nealimentate cu energie electrică un număr de 24 localităţi cu 4.688 abonaţi. Echipaje din cadrul distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea defecţiunilor”, au anunţat reprezentanţii ISU.

Judeţul Buzău se află sub cod portocaliu de ninsori şi viscol de vineri până duminică, la ora 10,00.

Situaţia din judeţ este monitorizată prin Centrul Operaţional Judeţean, precum şi prin Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Buzău, personalul fiind pregătit să intervină în cazul apariţiei unor evenimente generatoare de situaţii de urgenţă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Bugetarii și cu pensionarii sunt vinovați! Alături de ortodocși, militari, polițiști, magistrați, jandarmi, votanți PSD, PNL, AUR, PMP…. în general toți care nu sunt USR-iști! 😂

  2. Locuitorii din Comuna Brăești jud. Buzău nu au curent electric de vineri seara, de la ora 17 și până duminică nimeni nu a intervenit. Poate, azi, dumică, intervine cineva… Nu mai știm nimic de ei de vineri.