G4Media.ro

11 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, morţi în 24 de ore în…

11 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, morţi în 24 de ore în județul Prahova. Cel mai tânăr dintre ei avea 30 de ani

Judeţul Prahova înregistrează, vineri, un record în ceea ce priveşte numărul deceselor constatate în 24 de ore la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, fiind vorba despre 11 decese. Cel mai tânăr dintre bolnavii decedaţi din cauze asociate COVID-19 este o femeie de 30 de ani, iar unul dintre pacienţii morţi nu avea alte afecţiuni cunoscute, relatează News.ro.

Potrivit datelor furnizate, vineri după-amiază, de Prefectura Prahova, 11 oameni au murit, în 24 de ore, după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19, fiind vorba despre şase femei şi cinci bărbaţi, zece dintre ei având şi alte afecţiuni medicale. Cea mai tânără victimă era o femeie de 30 de ani. Printre decedaţi se numără, de asemenea, o altă femeie în vârstă de 44 de ani, trei bărbaţi de 50, 58 şi 64 de ani, ceilalţi pacienţi decedaţi având peste 70 de ani.

Bărbatul de 58 de ani nu se afla în evidenţele medicilor cu alte afecţiuni în momentul în care a fost diagnosticat cu COVID-19.

Numărul total al deceselor înregistrate în Prahova de la începutul pandemiei este de 315, iar cel mai tânăr pacient decedat din cauza asociate COVID-19 a fost o femeie de 18 ani care suferea şi de o afecţiune renală cronică.

De joi până vineri, în judeţ 152 de persoane au fost nou diagnosticate cu COVID-19, numărul total al îmbolnăvirilor în Prahova ajungând, astfel, la 9.569. Printre cei recent diagnosticaţi se numără şi nouă copii şi adolescenţi.

Judeţul se confruntă în continuare cu lipsa paturilor de terapie intensivă pentru pacienţii cu forme severe de COVID-19, vineri niciun loc nefiind liber la ATI pentru aceşti bolnavi.

Sursa: News.ro

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Amestecam bine cifrele si, magie, ne da ce vrem noi sa spunem! Daca ma subliniem in titlu ca cel mai tanar avea 30 de ani, gata impactul la gugustiuci!
    Luati cu sare!

    • Sa nu aiba bittman un cor de prosti in spate care sa-l acompanieze in lalaiala lui penibila? Ce nu puteti face si faceati inainte? Cinema, restaurant, teatru? Hai bai baieti ca stim ca astea-s mofturi pe langa activitatea voastra zilnica din baie, singuri doar cu mana voastra dreapta. Asta o puteti face pana va ardeti pielea, enjoy.

    • Puneti masca! Îti pute gura.

  2. Remarc o exprimare corecta: „nu avea afectiuni cunoscute”.

  3. Asa este, am trecut astazi prin zona spitalului judetean pe la prinz si erau 4 dricuri mortuare si cosciugele aferente. Precizez ca in toata zona nu mai exista niciun dobitoc fara masca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.