G4Media.ro

11 bărbaţi puternic înarmaţi şi îmbrăcaţi în uniforme militare au fost reţinuţi…

sursa foto: Facebook/ Washington Metropolitan Police Dept.

11 bărbaţi puternic înarmaţi şi îmbrăcaţi în uniforme militare au fost reţinuţi în apropiere de Boston

Unsprezece bărbaţi puternic înarmaţi şi îmbrăcaţi în uniforme militare au fost reţinuţi sâmbătă în apropiere de Boston, în statul Massachusetts (nord-estul SUA), după ce ar fi fugit de poliţie şi ar fi determinat închiderea unei importante autostrăzi pentru a-şi negocia predarea, transmit EFE şi Reuters.

Potrivit presei locale, indivizii au declarat că sunt membri ai unei organizaţii numite Rise of the Moors şi, potrivit autorităţilor, nu recunosc legile americane, dar susţin că sunt paşnici.

Doi dintre bărbaţi au fost duşi în arest în zori, în timp ce poliţiştii au negociat cu liderii, în încercarea de a obţine predarea paşnică a acestora. Alţi şapte au fost reţinuţi după ora locală 10:00, potrivit poliţiei, care a rămas la faţa locului şi a descoperit alţi doi indivizi, ceea ce ridică numărul persoanelor arestate la 11.

Nu au fost raportate focuri de armă şi nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului, care a început în jurul orei locale 01:00, când un poliţist rutier a văzut două maşini oprite pe banda de urgenţă, iar în jurul lor se afla un grup de bărbaţi înarmaţi cu puşti şi pistoale, potrivit poliţiei.

Membrii grupului, al cărui lider autodeclarat a spus poliţiei că bărbaţii călătoreau din Rhode Island în Maine pentru a se antrena, s-au împrăştiat într-o pădure din apropierea autostrăzii interstatale 95, după ce poliţiştii le-au cerut actele şi permisele de portarmă.

Poliţia a închis autostrada în apropiere de Wakefield, la circa 25 de kilometri nord de Boston, şi le-a cerut locuitorilor „să se adăpostească”. Între timp, autostrada interstatală a fost redeschisă.

Colonelul de poliţie Christopher Mason a declarat în jurul orei locale 7 a.m., într-o conferinţă de presă, că poliţia intenţionează să negocieze cu grupul.

Pe măsură ce timpul trecea, unii membri ai grupului au stat de vorbă cu poliţiştii în apropierea maşinilor lor, în timp ce alţii au rămas ascunşi în pădure, potrivit presei locale.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Washington Metropolitan Police Dept.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Daca tot se cred mauri, ar trebui ca americanii sa le dea niste bilete de avion numa dus catre o tara care a fost locuita de mauri din NV Africii. Libia, Mauritania, Tunisia, Maroc suna bine pentru astia?

  2. In Romania sunt suveranii-cu buletine de identitate proprii- cazuri de balaceanca!

  3. Ei nu poarta arme, sunt amprentati si inregistrati la politie…sunt un fel de garzi patrotice/paza obsteasca, care apara/intervin pentru descoperirea autorilor infractiunilor, de obicei flagrante.