G4Media.ro

100 de voluntari bucureșteni ies sâmbătă să igienizeze digul și insula Lacul…

100 de voluntari bucureșteni ies sâmbătă să igienizeze digul și insula Lacul Morii din Sectorul 6

Comunitatea Pădurea Bucureşti şi Go4Fun România organizează sâmbătă o acţiune de combatere a ambroziei şi de ecologizare a digului şi insulei Lacul Morii.

Voluntarii au pregătit 200 de saci pentru a strânge gunoaiele pe fracţii (sticlă, hârtie, metal şi plastic) şi a aduna ambrozia.

„Hai la smuls ambrozia şi la curăţenie, cu distanţare socială garantată! Pe 20 şi 27 iunie strângem gunoaiele de pe digul Lacul Morii din sectorul 6, pe fracţii (sticlă, hârtie, metal, plastic) şi facem aplicaţii practice de scos ambrozia, până nu e prea târziu. Preferabil să veniţi cu mănuşi, măşti şi ceva unelte, dacă aveţi, sau vă oferim noi mănuşi şi sape”, i-au îndemnat organizatorii pe cetăţeni.

Cele aproape 100 de persoane care au anunţat că vor să participe la acţiunea civică se vor întâlni la ora 9:30 la intersecţia Calea Crângaşi cu digul Lacul Morii, colţ cu Parcul Crângaşi, realtează Agerpres. „Acţiunea este pur cetăţenească şi nu gustăm implicarea politică”, avertizează organizatorii. Acțiunea este sprijinită de Salvaţi Lacul Morii şi Ambrozia.info.

 

Sursa Foto: Captură video/Facebook/ Salvaţi Lacul Morii

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Dar pe Primarul sectorului 6 il doare la bască!

    • Cei care ar trebui sa se ocupe de salubrizare nu au timp pentru asa ceva ca ei sunt ocupati cu iesirile lui Nicusor Dan.

  2. Cei care ar trebui sa se ocupe de salubrizare nu au timp pentru asa ceva ca ei sunt ocupati cu iesirile lui Nicusor Dan.

    • Las’ că-i bine, cineva trebuie să-i facă publicitate și lui Nicușor Dan, și dacă e și moca cu atât mai bine.

  3. ADP S6 a început strângerea gunoaielor pe aceeași locație cu o zi înainte. E ok, noi mergem mai departe și le multumim pentru ca au preluat din energia @padureabucuresti adică guerrilla verde pe bune.