G4Media.ro

Ziua și incidentul pe calea ferată: Trenul R 2076 Râmnicu Vâlcea –…

Sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Ziua și incidentul pe calea ferată: Trenul R 2076 Râmnicu Vâlcea – Băbeni staţionează în staţia Strejeşti în urma unei degajări de fum la locomotivă

Trenul R 2076 Râmnicu Vâlcea – Băbeni staţionează, joi după-amiaza, în staţia Strejeşti, în urma unei defecţiuni tehnice cu degajare de fum la locomotivă, informează CFR Călători, transmite Agerpres.

„Astăzi, 20 iunie 2024, în staţia Strejeşti (pe secţia Drăgăşani – Piatra Olt), s-a produs o defectare tehnică cu degajare de fum la locomotiva trenului R 2076 Râmnicu Vâlcea – Băbeni. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, înainte de a interveni cu mijloacele din dotare, mecanicul trenului a avizat serviciul 112, o echipă de intervenţie deplasându-se la faţa locului pentru limitarea efectelor degajării de fum. Siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul staţionează până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, cu un alt mijloc de tracţiune”, se precizează în comunicatul CFR Călători.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează