G4Media.ro

Ziua Mondială a Circului, celebrată la Aeroportul Henri Coandă / Artiștii vor…

sursa foto: Pexels

Ziua Mondială a Circului, celebrată la Aeroportul Henri Coandă / Artiștii vor susține un spectacol în noul terminal ”Plecări”

Ziua Mondială a Circului va fi celebrată vineri la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, transmite Agerpres.

Evenimentul va începe la ora 11:00 cu o defilare a artiştilor, în terminalul „Sosiri” al aeroportului, urmând ca spectacolul să se desfăşoare în noul terminal „Plecări”.

Organizat în parteneriat cu Circul Metropolitan Bucureşti, evenimentul va consta într-un spectacol de acrobaţii, magie şi zâmbete, construit în jurul unui concept unic, astfel încât să creeze o experienţă emoţionantă pentru fiecare pasager, subliniază reprezentanţii CNAB.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Participa si AUR.

  2. Ar fi fost normal, ca in rolul personajelor principale, al circarilor, sa fie actualii candidti ai PMB, cu exceptia lui Nicusor si bineinteles Marcel Colacu’…

  3. În afară de sărbătorirea circului se mai ocupă și cu altceva această companie de stat?
    Ar putea oare să se ocupe să administreze bine aeroportul Otopeni, poarta de intrare în România ?
    Nicăieri în Europa n-am văzut aeroport cu toalete într-o stare mai deplorabilă, la modul că la jumătate din cabine nu se închide ușa iar la cealaltă jumătate îți vine să vomiți când intrii.