G4Media.ro

FOTO/VIDEO Zeci de persoane s-au adunat în Capitală la un marș de…

Photos Octav Ganea/INQUAM

FOTO/VIDEO Zeci de persoane s-au adunat în Capitală la un marș de protest, la doi ani de când Rusia a invadat Ucraina / Protestatarii au strigat în fața Ambasadei Rusiei: „Putin este Hitler”, „Rusia, stat terorist” sau „Slava Ucraina”, „Slava eroilor”

Se împlinesc doi ani de când Rusia a invadat Ucraina, iar în Capitală se desfășoară un marș de comemorare și protest, în fața ambasadelor Ucrainei șoi Rusiei, organizat de comunitatea refugiaților ucraineni de la București.

Photos Octav Ganea/ INQUAM

Manifestanții au scandat lozinci împotriva Rusiei și au purtat pancarte cu mesaje anti Putin: „Rusia, stat terorist”, „Putin este Hiteler”, „Slava Ucraina”, „Slava Eroilor” – sunt doar câteva dintre mesajele afișate.

protest ucraina
Photos_Octav_Ganea/INQUAM

„Prin modul în care ne-ați fost alături în ultimii doi ani, și prin modul în care o faceți în continuare, noi, cei care am fost forțați să ne părăsim casele, vă suntem profund și sincer recunoscători”, a transmis Comunitatea ucraineană din București.

Scopul marșului este acela de a reaminti lumii că tragedia războiului nu s-a încheiat dar și pentru comemorarea celor care și-au pierdut viața.

ROTEST_2_ANI_RAZBOI_13_INQUAM_
Photos Octav Ganea/INQUAM

Manifestanții s-au deplasat la Ambasada Rusiei unde au scandat mesaje anti Rusia, dar și la Ambasada Ucrainei, pentru onorarea eroilor căzuți în război.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. As fi participat daca as fi stiut ! Nu s-a miscat semnificativ nici un ong sa va sprijine , macar cu organizarea si distribuirea ……..

    • nu ai vazut la usr, in jojul paginii de faceboook? era scris mic? sau nu?. Niste oameni simpliau facut un protest. Vrei sa ii sprivini? intreaba unde sunt banii de la ue pe care nu i-au primit din august

    • ups nu avea treaba cu conducerea usr… deci nu intereseaza.

  2. Si Sosoaca e cu Putin ! Ati uitat. Poate o pune si pe ea pe Lista de persoane sanctionate in UE si SUA.