G4Media.ro

Zeci de percheziții în Arad și Timiș, într-un dosar de trafic de…

Sursa foto: Unsplash

Zeci de percheziții în Arad și Timiș, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc/ 89 de persoane duse la audieri

Zeci de percheziţii au loc luni dimineaţă în judeţele Arad şi Timiş într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, 89 de persoane urmând să fie duse la audieri, transmite News.ro.

”La data de 15 ianuarie 2024, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, efectuează 56 de percheziţii domiciliare, în judeţele Arad şi Timiş, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată”, anunţă IGPR.

De asemenea, sunt puse în executare 89 de mandate de aducere.

Conform anchetatorilor, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC şi canabis) şi substanţe cu efect psihoactiv către consumatori din judeţele Arad şi Timiş.

Acţiunea este realizată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Timişoara, Cluj, Alba Iulia şi Oradea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad şi Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...