G4Media.ro

Zeci de judecători de la Curtea de Apel Pitești au protestat față…

Zeci de judecători de la Curtea de Apel Pitești au protestat față de propunerile de modificare a Codurilor penale

Protestul a avut loc astăzi și fost decis în cadrul unei şedinţe la care au participat 27 din cei 38 de judecători care activează în cadrul instanţei, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Piteşti, relatează Agerpres.

„În data de 16 mai 2018 (…) s-a desfăşurat Adunarea generală extraordinară a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, convocată, în temeiul dispoziţiilor art.17 alin.2 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, de o treime din numărul judecătorilor care o compun, Adunare în cadrul căreia a fost luată în discuţie prezentarea poziţiei judecătorilor Curţii de Apel Piteşti în legătură cu modificările preconizate a fi aduse codurilor penale”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în urma discuţiilor purtate s-a hotărât desfăşurarea unui protest pe scările căii principale de acces în sediul Curţii de Apel Piteşti.

Sursa foto: Argesplus.ro

Ce spune Ministerul Public despre ultimele modificări ale PSD – ALDE la codurile penale

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. cred ca sunt si multe persoane oneste si profesioniste in sistemul judecatoresc care merita promovate in cariera si cu care am mai multa incredere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.