G4Media.ro

Zborurile spre Chișinău au aterizat în Bacău, din cauza stării de urgență…

Sursa Foto: ziaruldeiasi.ro

Zborurile spre Chișinău au aterizat în Bacău, din cauza stării de urgență din Republica Moldova / Echipa de fotbal Sheriff Tiraspol a aterizat aici

Echipa de fotbal Sheriff Tiraspol a aterizat pe Aeroportul din Bacău, din cauza stării de urgență declarată în Republica Moldova, anunță Bacău.net.

Starea de urgență a închis spatiul aerian, inclusiv pentru zborurile de pasageri, iar majoritatea zborurilor care trebuiau să ajungă în Republica Moldova vor ateriza la Iași, însă unele ajung și în municipiul Bacău.

„Aeroportul Bacău este solicitat să primească zboruri care aveau destinația Chișînău. Primele curse care au aterizat astăzi au fost din Israel Tel-Aviv(FlyOne) și Portugalia -Porto (Air Moldova). Ultimul zbor a adus în Bacău, în premieră, campionă Moldovei la fotbal, Sheriff Tiraspol, dintr-o deplasare în Portugalia, la Braga” au transmis reprezentanții Aeroportului Bacău

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Si uite asa, a ajuns si la Bacau o echipa mare de fotbal. Noroc ca nu au vrut sa joace, ca nu ar avea unde, pe stadion paste vaca.

  2. Dă-i dracu, că din cauza lor am pierdut eu biletul! Au vandut returul.