G4Media.ro

Weekend aglomerat în capitală: Bucharest Marathon, Salonul Auto și lansarea candidaturii Vioricăi…

Weekend aglomerat în capitală: Bucharest Marathon, Salonul Auto și lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă/ Unde și când se restricționează traficul rutier

Primăria anunţă restricţii de trafic şi aglomeraţie în weekend în Capitală, din cauza mai multor evenimente, printre care Bucharest Marathon, lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la Preşedinţie, Salonul Auto, transmite News.ro.

”Primăria Municipiului Bucureşti, prin Comisia pentru avizarea adunărilor publice, a avizat, pentru week-end-ul 12-13 octombrie, un număr de 11 evenimente, care vor genera restricţii de trafic in zona centrală sau vor duce la aglomerarea anumitor artere ale Capitalei. Printre adunările publice organizate în acest sfârşit de saptămână se numără Bucharest Marathon, Festivalul ,,FEST(in) pe Bulevard” – 2019, Salonul Auto Bucureşti 2019 sau mitingul unui partid politic, care va avea loc la RomExpo”, transmite municipalitatea.

În vederea organizării evenimentului sportiv Bucharest Marathon, în perioada 12-13 octombrie, traficul rutier se va restricţiona, după cum urmează: sâmbătă, 12 octombrie, între orele 06:30 – 19:00, iar duminică, 13 octombrie, între orele 06:30 – 17:30, fiind vizate B-dul Unirii, bretelele adiacente Pieţei Constituţiei şi b-dul Libertăţii, pe anumite portiuni.

Restricţiile rutiere aprobate sunt următoarele:

Sâmbătă, 12 octombrie 2019:

– B-dul Unirii (ambele sensuri), între B-dul Libertăţii şi B-dul I.C.Brătianu şi bretelele adiacente Pieţei Constituţiei, între orele 06-30 – 19.00;

– B-dul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi B-dul Naţiunile Unite între orele 07.00 – 19.00;

– B-dul Libertăţii (benzile 2 şi 3), între B-dul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, între orele 07.00 – 19.00;

– B-dul Libertăţii, între breteaua Parchetului General şi Ministerul de Finanţe începând cu orele 16.00 – până la orele 17.30 a zilei de 13 octombrie 2019;

– B-dul Libertăţii, între B-dul Naţiunile Unite şi Splaiul Independenţei (ambele sensuri) începând cu orele 18.00 – până la orele 15.00 a zilei de 13 octombrie 2019;

– B-dul Libertăţii, între Bd. Naţiunile Unite si breteaua Parchetului General (banda 2 si 3) începând cu orele 18.00 – pana la orele 17.30 a zilei de 13 octombrie 2019.

Duminică, 13 octombrie 2019

– Începând cu ora 04.00 se va face delimitarea culoarelor sportive si cele pentru urgente cu garduri si banda de catre organizator, fără închiderea traficului rutier;

– Bd. Unirii (ambele sensuri) între Bd. Libertăţii şi Bd. I.C.Brătianu si bretelele adiacente Pieţei Constituţiei, intre orele 06-30 – 17.30;

– Bd. Libertăţii între Calea 13Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite intre orele 06.30 – 17.30;

– Bd. Libertăţii între Bd. Naţiunile Unite si Calea 13 Septembrie (benzile 2 si 3) intre orele 06.30 – 17.30;

– Pe traseele curselor de 10 Km, 21 Km, 42 Km şi pe străzile care acced în acestea în intervalul orar 07.30 – 17.00.

Arterele de circulaţie vor fi redeschise traficului rutier secvenţial, în funcţie de poziţia ultimului alergător care se încadrează în timpul regulamentar de concurs.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. De cacat!

  • Dar de ce dl Radulescu? In afara de lansarea lui Dăncilă, de ce este atât de rău ca într-o frumoasă zi de week-end străzile orașului să mai fie și ale altcuiva decât ale șoferilor? G4Media, aveti obligatia sa mai moderați limbajul folosit de cei care scriu pe aici sau să vă asumați ce scriu.

  • Pentru ca asa sunt toate evenimentele din capitala sulii!

  • …sau din sula asta de capitala!

 2. Deci salonul ala auto este o rusine. Daca nu stiti cum sa pierdeti 40lei +parcare, mergeti la porcaria aia. Un sfert de pavilion si vreo 10 standuri. Geez.

 3. Alergati, alergati ca in timpul saptamanii faceti coada la Mc si KFC. Dupa ce ca e vai de mama lui de oras, il mai blocati si cu mizerii de genul asta. Pe langa Bucuresti sau in parcuri nu se putea organiza acest maraton? Tara de cacat cu prosti in frunte SI (din pacate) populatie (in mare parte) ca atare.

 4. „Evenimentul” asta imi aduce aminte de declaratiile furibunde ale Firii, cu ocazia inchiderii bulevardului Kiseleff pentru weekend-ul ala in strada, cu batut de mingii si ce se mai intampla pe acolo.
  Zicea Fifi atunci ca nu poate permite ca in weekend sa fie inchis Bucurestiul (?) pentru ca sunt cativa care vor sa bata mingea pe strada. Ii trimitea ea atunci prin parcuri, in salile de sport ale scolilor sau pe oriunde in alta parte, doar sa nu mai blocheze calea de acces catre sediul maretului partid. Pe vremea aia se avea bine cu tatuca Dragnea, actualul maret puscarias.

  Si, ca sa fie consecventa in declaratii, acum nu mai inchide Kiseleff, acum inchide practic tot centrul orasului.

  Votatz Firea! Votatz Pesede! He he meic a foto! 20 20!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.