G4Media.ro

Warner Bros. Discovery închide serviciul de streaming CNN+ după doar câteva săptămâni…

Sursa: News.ro

Warner Bros. Discovery închide serviciul de streaming CNN+ după doar câteva săptămâni de la lansare/ A avut mai puţin de 10.000 de telespectatori activi zilnic

Warner Bros. Discovery va închide serviciul de streaming CNN+ pe 30 aprilie, după doar câteva săptămâni de la lansarea acestuia, relatează CNBC, citată de News.ro

Şeful CNN+, Andrew Morse, va părăsi Warner Bros. Discovery, potrivit unor persoane apropiate situaţiei.

WarnerMedia a lansat serviciul de ştiri independent cu mai puţin de o lună în urmă, pe 29 martie. Noul şef al CNN, Chris Licht, a lucrat în culise cu alţi directori ai Warner Bros. Discovery, timp de mai multe săptămâni, pentru a analiza o strategie de streaming pentru CNN, a spus una dintre persoane.

Decizia de a închide CNN+ se bazează pe recomandarea sa, a spus persoana.

Licht va prealua oficial conducerea CNN pe 1 mai.

CNN a investit deja sute de milioane de dolari în noi talente şi programare pentru CNN+. O parte din aceaste programe se vor muta la HBO Max, iar alte programe pot fi transmise pe CNN.com, a spus una dintre persoane.

Unele talente noi ar putea avea roluri pe postul liniar CNN, a spus persoana, adăugând că Licht va lua aceste decizii în săptămânile următoare.

Conducerea Warner Bros. Discovery doreşte să folosească programele CNN pentru a consolida un pachet de streaming mai mare, care va combina cele mai bune programe din WarnerMedia şi Discovery, după cum a relatat anterior CNBC.

CNN+ a avut mai puţin de 10.000 de telespectatori activi zilnic la aproximativ două săptămâni de la lansare, a relatat CNBC săptămâna trecută.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. la bugetari nu se măsoară audiențele!

  2. Cand devii trompeta guvernamentala publicul te taxeaza.