G4Media.ro

Vremea severă perturbă traficul aerian în Coreea de Sud, de Anul Nou…

sursa foto: captura video

Vremea severă perturbă traficul aerian în Coreea de Sud, de Anul Nou Lunar / Aproape 500 de curse aeriene au fost anulate

Aproape 500 de curse aeriene care urmau să aterizeze sau să decoleze din insula turistica sud-coreeană Jeju au fost anulate din cauza condiţiile meteorologice nefavorabile, perturbând călătoriile din ultima zi a sărbătorii Anului Nou Lunar, au precizat marţi autorităţile, potrivit Agerpres.

Toate cele 466 de curse interne şi 10 curse internaţionale programate să decoleze şi să aterizeze pe Aeroportul Internaţional din Jeju au fost anulate, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului pentru Reuters.

Korean Air Lines a confirmat că a anulat 88 dintre cursele sale zilnice dinspre şi înspre insulă.

Marţi s-au înregistrat cele mai reci temperaturi din acest sezon, iar ninsori abundente şi vânturi puternice erau prognozate să lovească regiunile sudice ale ţării, inclusiv Jeju.

Autorităţile meteo au emis alerte referitor la un val de frig pentru cea mai mare parte a teritoriului ţării, cu temperaturi minime în timpul dimineţii de -16,4 grade Celsius în Seul şi de -25,5 grade Celsius în provincia nordică Cheorwon, potrivit agenţiei de ştiri Yonhap.

Yonhap a relatat totodată că sute de curse de feribot au fost anulate pe întreg teritoriul ţării.

Marţi este ultima zi a Anului Nou Lunar, una dintre cele două sărbători majore marcate în Coreea de Sud.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...