G4Media.ro

Volodimir Zelenski: ”Acest an ridică mai multe întrebări fundamentale cu privire la…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Volodimir Zelenski: ”Acest an ridică mai multe întrebări fundamentale cu privire la relaţiile Ucraina-NATO”/ Dronele, unul dintre factorii decisivi pentru victoria în război, spune președintele Ucrainei

Preledintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă că acest an ridică mai multe întrebări fundamentale cu privire la relaţiile Ucraina-NATO şi numai cu Ucraina în cadrul Alianţei putem conta pe o securitate reală în Europa. El mai spune că industria ucraineană de apărare trebuie să producă exact ceea ce cere războiul, în cantitatea necesară şi în timp util, în funcţie de necesităţi şi că dronele vor fi unul dintre factorii decisivi pentru victoria în acest războ, transmite News.ro.

”NATO. Astăzi am organizat o reuniune specială privind activitatea noastră cu Alianţa în domeniul interoperabilităţii şi perspectivele pentru acest an. Au participat toţi oficialii noştri din domeniul relaţiilor internaţionale, ministrul apărării şi echipa de cooperare internaţională a ministerului”, a transmis preşedintele Ucrainei în mesajul zilnic către popor.

”Acest an ridică mai multe întrebări fundamentale cu privire la relaţiile Ucraina-NATO. În special, aceasta se referă la summitul de la Washington şi la multe alte aspecte ale cooperării. Numai cu Ucraina în cadrul Alianţei putem conta pe o securitate reală în Europa”, mai spune Zelenski în mesaj.

”Am avut o discuţie destul de lungă şi amănunţită cu oficialii militari şi guvernamentali despre drone, toate tipurile lor necesare – de la FPV la dronele noastre de atac, care dau rezultate remarcabile în distrugerea potenţialului militar al Rusiei în spate. Astăzi am vorbit despre nuanţele legate de producţie, sprijin şi finanţare, contracte şi despre flexibilitatea necesară în stabilirea priorităţilor. Industria noastră de apărare trebuie să producă exact ceea ce cere războiul, în cantitatea necesară şi în timp util, în funcţie de necesităţi”, afirmă liderul ucrainean.

Zelenski spune că ”în mod evident, dronele vor fi unul dintre factorii decisivi pentru victoria în acest război”.

”Ar trebui să fie un factor ucrainean, drone ucrainene, victorie ucraineană, ceea ce înseamnă că avem nevoie de drone ucrainene mai multe şi mai eficiente. Putem asigura acest lucru. Întâlnirea de astăzi s-a axat, de asemenea, pe sistemele de război electronic. Avem acum un număr semnificativ de produse ucrainene şi avem o mare determinare a producătorilor noştri de a ne consolida apărarea cu ajutorul războiului electronic. Noi punem la dispoziţie resursele statului în măsura maximă necesară şi lucrăm la soluţii cuprinzătoare. Soluţii care vor asigura acoperirea necesară pentru întregul front. Toţi cei din guvernul Ucrainei, toţi cei din forţele de apărare şi securitate ale Ucrainei care sunt responsabili de programul dronelor îşi cunosc clar sarcinile. Timpul şi eficienţa în îndeplinirea sarcinilor vor fi cruciale. Şi îi felicit pe toţi cei care lucrează sută la sută eficient în acest domeniu”, mai spune Zelenski.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

 1. Păi, cel mai tare operator de drone fpv al Rusiei are următoarele recorduri:
  Pagube făcute Ucrainei: „cel puțin” 35.000.000$
  Această cifră este aproximativă. Ea e poate mult mai mare.
  A eliminat undeva la 9000 ucraineni.
  Un om versus 9000 oameni (în decursul a 2 ani)
  Ăsta va fi un erou al Rusiei. Se vor face filme despre el (vezi lunetista Ludmila Pavlicenko)

  DAR! Ce nu vedem? Ce nu se vorbește?

  Eficiența dronelor pe câmpul de luptă.
  Un operator de drone vs. 9000 oameni!
  9000 suflete ucise de un singur om! Unul!

  Cum văd situația?
  SIMPLĂ, FOARTE SIMPLĂ!

  Lăsăm totul, ne specializăm începând de AZI în operarea, fabricarea, repararea dronelor FPV.
  Începând de AZI! AZI, nu mâine.
  O cifră: 35.500.000$ in 2 ani!!!!!!!! Bă, sunt 2 ani și un singur om.

 2. Dnul Zelenski se face ca ploua si ca nu intelege „invitatia” Chinei, transmisa prin ambasadorul Chinei in Ucraina, de a incepe negocierile de pace cu Rusia…
  Si, nu, nu va fi considerat erou, ba din contra, va fi considerat la fel de responsabil pentru razboi, la fel de mult ca si Putin si vor plati amandoi pt toti mortii !!