G4Media.ro

Vladimir Putin va lua o decizie luni privind recunoașterea independenței teritoriilor separatiste…

sursa foto: Grigory SYSOYEV / AFP

Vladimir Putin va lua o decizie luni privind recunoașterea independenței teritoriilor separatiste din Donbas

Președintele rus Vladimir Putin a declarat luni, în timpul ședinței Consiliului de Securitate al Rusiei, că astăzi va lua o decizie privind recunoașterea independenței teritoriilor separatiste din Donbas, estul Ucrainei, relatează BBC și Interfax.

„Am auzit părerea dumneavoastră, decizia va fi luată astăzi”, a afirmat Putin, după ce a ascultat părerile membrilor Consiliului de Securitate, inclusiv pe cea a prim-ministrului Mihail Mișhustin, a ministrului de externe, a ministrului apărării, serviciilor de informații interne și externe, ministerului de interne și a altor oficiali de rang înalt.

Toți oficialii ruși care au vorbit la ședință s-au exprimat în unanimitate în favoarea recunoașterii independenței autoproclamatelor Republici Populare Donețk și Lugansk.

Sursa foto: Grigory SYSOYEV / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

15 comentarii

 1. Chiar nu se gaseste nimeni sa-i traga un glont intre ochi acestui idi0t?

  • M-aș baga eu, dar as provoca WW3

  • Nu provoci nimic ca si rusii ar scapa de el… ieri. Problema-i ca-i pazit mai bine decat Kim Jong un. Altfel iti faceai loc in istoria internationala pe veci mai ceva ca Napoleon.

  • Subscriu. De ce trebuie sa moara oameni nevinovati pentru dorintele stupide ale unui dictator?

  • Ce-i drept, la voi nu e văzut prea bine, că la noi, începând de la Casa Albă până în Honolulu e personalitatea publică nr. 1. Mai ales colegul Donald de când a plecat, plânge după el.

 2. Daca putin le zicea sa ii tina hartia igienica in timp ce sta pe buda , cred o ca faceau pinguinii aia tristi,nici macar la o masa nu i-a asezat piticul i-a chemat sa stea pe scaune ca sa fie acoperit .

 3. A luat decizia cu 10 din 13 voturi din consiliu de securitate al Rusiei. Probabil că urmează ultimatumul de 24 de ore (la fel ca la cedarea Basarabiei și a nordului Bucovinei) în care forțele și administrația ucrainiană trebuie să părăsească cele două republici „independente”.

 4. Kremlinul i-a îndemnat, ad-hotz, pe separatiștii kremlinezi să-l îndemne pe Tartorul Kremlinului și al kremlinezilor să recunoască, de fapt și de urgenta, independenta separatiștilor. Modelul e același, transnistrizatea.

 5. Kremlinul i-a îndemnat, ad-hotz, pe separatiștii kremlinezi să-l îndemne pe Tartorul Kremlinului și al kremlinezilor să recunoască, de fapt și de urgenta, independenta separatiștilor. Modelul e același, transnistrizarea.

 6. Dacă ați fi citit cartea de istorie, ați fi văzut că Ucraina este o bucată ruptă din Rusia, ca nu sunt 2 popoare, ci este același popor. Așa precum și Basarabia este o bucată ruptă din Romania (este același popor)

  • Dacă este același popor, cu atât mai puțin se justifică un război, căci ar fi fratricid. Într-o lume civilizată, toate problemele ar trebui să se rezolve conform legislației internaționale, nu cu vărsare de sânge.

 7. Limba ucraineană este de fapt limba vorbită de țăranii ruși . Este același popor …

 8. Și românii și-ar dori să fie una cu Basarabia, deoarece este același popor…. Toți românii și-ar dori să nu mai fie doua țări, ci una. La fel este și Rusia cu Ucraina

  • Marsh in rusia
   Tu ne propui sa invadam si noi Moldova, sa ucidem si sa distrugem sub pretextul ca reintregim tara, chiar daca la o adica moldovenii ar fugi ca draqu de tamie de noi.

 9. Rezolvat!