G4Media.ro

Vlad Voiculescu: Firea a cerut ca documentele privind achizițiile din spitalele primăriei…

Vlad Voiculescu: Firea a cerut ca documentele privind achizițiile din spitalele primăriei să fie făcute pierdute / Fost funcționar: Mi-au sigilat biroul

”Aflu din surse credibile care din motive evidente vor să rămână anonime că Gabriela Firea a transmis în ASSMB mesajul ca documente privind achizițiile făcute la spitalele din subordinea primăriei să fie făcute pierdute”, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății și candidatul PLUS la Primăria București.

Fosta șefă a departamentului juridic ASSMB, Nicoleta Lavinia Coțofană, a postat un comentariu în care arată că ”mi-au sigilat biroul, ridicat laptopul. Refer la biroul în care se regăsesc documentele din Gomoiu si au dat afară experții angajați de ASSMB, cei care au descoperit ilegalitățile”.

Coțofană face referire la dezvăluirile privind achizițiile la suprapreț făcute de primăria București pentru spitalul de copii Victor Gomoiu.

”Îi rog pe toți angajații (funcționarii sau nu) din toate instituțiile din subordinea Primăriei să nu dea curs unor cerințe ilegale și imorale. Este mai bine așa pentru toată lumea. În prima săptămână ca primar general voi comanda un audit (intern și extern) complet în toate instituțiile subordonate PMB. Unul financiar și unul de performanță. Până atunci, îi cer noului premier si noului ministru al Sănătății să trimită Corpul de Control al Premierului și Corpul de Control al Ministrului Sănătății la instituțiile asupra cărora planează suspiciuni – dar cel puțin la ASSMB, la Spitalele Gomoiu, Foișor și Sf. Maria”, a mai scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

El a mai spus că, dacă va ajunge primar, va interzice ”orice cheltuiala media care nu are ca obiectiv informarea justificată a cetățenilor, în interesul acestora. Orașul nu devine mai sigur pentru că bucureștenilor li se spune asta în reclame tv, nici nu merge cineva la spital pentru că a văzut un salon și niște echipamente medicale fără niciun om prin preajmă într-o reclamă tv”.

Foto: Vlad Voiculescu / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Foisorul de Foc, Spital MAI Gerota, de acolo să înceapă controlul. Din inima .

  2. Firea i-a mai confiscat si aspirinile din buzunar, ascunse la vama.

  3. [VPN] ”orice cheltuiala media care nu are ca obiectiv informarea justificată a cetățenilor, în interesul acestora. Orașul nu devine mai sigur pentru că bucureștenilor li se spune asta în reclame tv, nici nu merge cineva la spital pentru că a văzut un salon și niște echipamente medicale fără niciun om prin preajmă într-o reclamă tv” – Exact ce spuneam cand era postat stirea cu Firea care cheltuise peste 1mil pe propaganda. Felicitari!

    • Faptul ca un primar are nevoie de reclame ii subliniaza incompetenta. Stim cum arata scoala unde invata copilul nostru, multi stim cum e prin spitale, vedem gropile de pe strada, vedem poluarea, vedem casele care stau sa cada, vedem ca nu sunt parcuri, vedem traficul sufocant, vedem lipsa parcarilor. Sistemul sovietic de termoficare e falimentar si merge din ce in ce mai prost. Poate fierea sa puna oricate reclame, cele enumerate mai sus raman tot asa. Dam banii pe biserici si pe reclame, daca facem ceva preturile sunt umflate si se primeste parandarat, primaria e plina de politruci, rude si curve. Ce cauta acolo Ruxandra Tutuianu sau Alina Laufer? Asta este „conducerea inteleapta” a curvistinei de Bacau! Demisia si anchetarea in stare de arest! Prejudiciul recuperat!

  4. Nu inteleg de ce autoritatile competente evita sa ancheteze ilegalitatile comise de familia pandele. De-a lungul timpului au aparut multe ticalosii prin presa, si se pare ca nimeni nu e dispus sa se sesizeze.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.