G4Media.ro

Vlad Voiculescu anunță că Violeta Vijulie nu va mai conduce Agenția Națională…

Vlad Voiculescu anunță că Violeta Vijulie nu va mai conduce Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Vijulie a spus în urmă cu o zi că Nelu Tătaru trebuie să revină la Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat la Antena 3, că din informațiile pe care le deține, Violeta Vijulie nu va mai conduce Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Vijulie a ținut să intervină și ea în conflictul iscat de primarul Clujului, Emil Boc, cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuși, primarul Boc se evidenția prin claritate și argumentație.
Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur si simplu cum ministrul sănătătii ia în derâdere procesul de vaccinare, dar și faptul că a aruncat în OUG prevederea ca banii pentru centre trebuie să fie asigurați de primari, făra ca asta să fie legal și fără să existe posibilitatea ca toți primarii să poată face asta, chiar cu riscuri mari. (…) Dr. Nelu Tătaru ar trebui să revină la minister”, a scris Violeta Vijulie duminică pe pagina sa de facebook, după ce primarul Boc l-a criticat pe ministrul Voiculescu.

Întrebat la Antena 3, care consideră că e rolul acestui atac, lansat de reprezentanții PNL la adresa sa, Vlad Voiculescu a sugerat că e un scop politic intern, pe care nu dorește el să-l comenteze. Referitor la comentariul Violetei Vijulie, care l-a cerut pe Tătaru înapoi la Minister, Vlad Voiculescu a spus că aceasta ar trebui să știe că ea urmează să fie schimbată din funcție.

„E opinia ei. Dar cred că mai repede dânsa va fi schimbată din funcție. Nu e o amenințare, e ceea ce știu eu”, a comentat Vlad Voiculescu.

La insistențele moderatorului, Voiculescu a adăugat că din informațiile sale, „instituția pe care o conduce Vijulie, nu va mai fi condusă de aceeași persoană”.

Violeta Vijulie a fost numită șefă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici în octombrie, 2020, de fostul premier, președintele PNL, Ludovic Orban.

Sursa Foto: Facebook/Violeta Vijulie

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  • bai bai… da astia de la ANFP fac investigatii sau totul e lasat in plata domnului?
   altfel spus: pe functionarii de la SGG cine-i verifica daca au ce le trebuie ca sa fie… functionari? ca juramantul nu mai valoreaza nimic dupa ce pana si dragnea l-a „depus”

 1. Foarte bine. Mai puțină Vijelie, mai mult timp frumos.

 2. Afara cu PNListii! Cand era USL, n-au facut nimic. Nu vor face nici acum. Doar vor bani cu toptanul.

 3. Ura .. ura ura..
  Vijulica pică pică.
  Se supără ăl bătrân.

 4. vijulie vrea sa-l aduca pe tataru care a pierdut 10 procente pentru PNL? cu cine joaca de fapt?

 5. Legea e baza, nu clica.

 6. ce face Vijulie si PNL seamana a disperare care te apuca cand ti-e foame si nu ai mai apucat la ciolan de ceva vreme

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.