G4Media.ro

Vizite interzise în patru secţii ale Spitalului Judeţean Buzău din cauza îmbolnăvirilor…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Vizite interzise în patru secţii ale Spitalului Judeţean Buzău din cauza îmbolnăvirilor de COVID

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău a luat decizia de a interzice aparţinătorilor accesul în patru secţii şi a redus programul de vizită în celelalte saloane pentru a preîntâmpina răspândirea virusului SARS-CoV-2, după ce opt pacienţi au fost confirmaţi pozitiv.

Potrivit unităţii spitaliceşti, măsurile de preîntâmpinare a răspândirii virusului COVID-19 au fost luate ca urmare a unei adrese venite din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

„Începând cu data de 29 august 2023, ca urmare a adresei venite din partea DSP Buzău şi a Comitetului director, programul de vizită la SJU Buzău a suferit modificări. Accesul aparţinătorilor este permis în intervalul orar 10.00 – 12.00. Excepţie fac secţiile ATI, Neonatologie, Maternitate şi Oncologie, unde accesul aparţinătorilor este strict interzis. La acest moment, în cadrul SJU Buzău sunt internate 8 persoane cu SARS-COV 2”, a informat SJU Buzău, în urma unei solicitări Agerpres.

La sfârşitul lunii august, DSP Buzău a confirmat un focar de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă (SPMS) Săpoca, după ce 12 persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...