G4Media.ro

Vineri se deschide Târgul de Crăciun din Craiova / Tema principală este…

Vineri se deschide Târgul de Crăciun din Craiova / Tema principală este Crăiasa Zăpezii / Concert Irina Rimes și Opera Română Craiova, sâmbătă

Târgul de Crăciun de la Craiova îşi deschide porţile vineri, 17 noiembrie, la ora 18.30, anunță Agențoia de presă Rador, care citează Radio Craiova.

Târgul se desfășoară, până pe 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu: Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul. Tema principală din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii.

Tot la Craiova a fost montată cea mai mare roată, care poate fi văzută, anul acesta, în România. Are 40 de metri înălțime, 200.000 de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului. Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic, între orele 12.00-22.00.

Sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 17.00, este programat un concert susținut de artista Irina Rimes și de Opera Română Craiova. Seara va culmina cu momentul în care se vor aprinde luminile decorațiunilor de iarnă.

Spectacolul va începe cu momente muzicale, interpretate de soliștii Renata Vari, David Baños și Ioan Cherata, alături de Orchestra Operei Române Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru, continuând cu invitata specială a serii, Irina Rimes, care va interpreta atât piese în acompaniamentul muzicienilor Operei Române Craiova, cât și propriul repertoriu.

În data de 18 noiembrie 2023, în intervalul orar 15.00-20.00, traficul va fi restricționat pe Bulevardul Râului, pe sensul de mers Brestei – Calea Severinului, din intersecția Calea Severinului, până la primul sens giratoriu. Astfel, accesul în parcarea centrului comercial Promenada, se va putea face atât prin strada Brestei, cât și prin Calea Severinului, iar ieșirea doar prin strada Brestei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Paranghelie sa fie!
    Inchideti spitalul ca nu va trebuie!

  2. Crăiasa infractorilor. Vă dați seama care e punctul principal de atracție? O roată, fă/mă/bă, dar nu oricare, ci cea mai roată dintre roți!