G4Media.ro

VIDEO Zeci de utilaje de deszăpezire au ieșit pe drumurile din Botoșani…

Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

VIDEO Zeci de utilaje de deszăpezire au ieșit pe drumurile din Botoșani după ninsorile abundente din ultimele ore/ 700 de tone de sare și nisip au fost împrăștiate pe străzi

Zeci de utilaje de deszăpezire au acţionat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumurile naţionale şi judeţene din Botoşani, pe fondul ninsorii abundente.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale, pe reţeaua de drumuri naţionale au acţionat 25 de utilaje cu lame şi răspânditor, care au împrăştiat aproximativ 700 de tone de sare, nisip sau clorură de calciu.

De asemenea, pe drumurile judeţene au acţionat 23 de utilaje de deszăpezire.

Pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Botoşani se circula, duminică dimineaţă, în condiţii de iarnă.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Mai mult defilare.

  2. Păi ieri ,fac un drum la aeroport la Suceava ora 13.30 drum cu zăpadă topită pe judetul Botoșani ,drum ca in palmă după Siret ,curat ,numai bun de mers. La Baisa pe sensul de drum spre Suceava în curbele alea periculoase mașină dată peste cap venea dinspre Suceava..doar pentru că societatea care se ocupă de deszăpezire nu și-a scos utilajele mai devreme. Când vin înapoi mașină ieșită in decor pe partea dinspre Suceava spre Botoșani… Vina tot a celor cu deszăpezirea. Eu dacă eram polițist dădeam amendă firmei. In județul vecin se poate la noi nu Mănăstirea Doamnei ora 16 ieri nu era dat cu soluție..in cartiere nici nu mai zic.