G4Media.ro

VIDEO Zeci de polițiști constănțeni de la rutieră și ordine publică protestează…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

VIDEO Zeci de polițiști constănțeni de la rutieră și ordine publică protestează în fața sediului IPJ/ Sunt nemulțumiți de programul de lucru

Zeci de poliţişti protestează luni dimineaţă, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, nemulţumiţi de încălcarea drepturilor legate de planificarea în serviciu a poliţiştilor de la Rutieră, dar şi din cadrul unor structuri de ordine publică de la nivelul IPJ Constanţa, transmite News.ro.

Zeci de poliţişti din cadrul Sindicatului Europol s-au strâns luni, începând cu ora 9.00, în faţa sediului IPJ Constanţa pentru un protest.

“Scopul adunării publice îl constituie nemulţumirile manifestate referitor la încălcarea drepturilor privind planificarea în serviciu a poliţiştilor din cadrul structurii rutiere cât şi din cadrul unor structuri de ordine publică de la nivelul IPJ Constanţa”, au transmis sindicaliştii.

„Practic, la acest moment polițiștii doresc să lucreze în ture de 12-24 / 12-48 ore întrucât actuala formă a programului de lucru de 8 ore/zi în 3 schimburi nu le poate asigura timpul necesar de refacere a capacității fizice având în vedere volumul imens de muncă pe care trebuie să îl desfășoare din cauza deficitului de personal”, mai transmit sindicali;tii Europol pe pagina de Facebook.

Ei vor protesta timp de două ore în faţa sediului IPJ Constanţa, după care se vor deplasa la Prefectura Constanţa, unde protestul va mai continua încă o oră.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Mă repet: nu vă place la stat(ul de pomană)? Hai la muncă, băieți! La aia adevărată!

  2. Ne-am umplut de bugetari, branză-n dinți.