G4Media.ro

VIDEO Vagon care făcea parte din componenţa unui tren care transporta tehnică…

Sursa Foto; Captură Facebook

VIDEO Vagon care făcea parte din componenţa unui tren care transporta tehnică militară, deraiat în judeţul Braşov/ Momentul deraierii a fost surprins de un şofer oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

Un vagon care făcea parte dintr-o garnitură feroviară care transporta tehnică militară a deraiat, vineri seară, în apropierea unei staţii de cale ferată din judeţul Braşov. În urma evenimentului nu sunt răniţi, iar traficul feroviar se desfăşoară pe un singur fir, transmite News.ro

„Pe raza SRCF Brasov, în jurul orei 20:30, la ieșire din stația Beia,.pe firul II penultimul vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat de al 2-lea boghiu”, transmit autoritățile, anunță și site-ul știrileprotv.ro

Traficul feroviar de călători nu este afectat, deoarece acestea circulă pe firul I, se precizează în comunicat.

Autoritățile transmit că pentru repunerea pe șină a boghiului, personalul de specialitate va acționa cu vinciuri.

Momentul deraierii a fost surprins de un şofer oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. În imaginile postate pe reţelele de socializare se vede că pe platformele vagoanelor se află transportoare destinate armatei. Vehiculele nu par să fi căzut de pe platformele pe care erau ancorate în momentul în care vagonul a sărit de pe şine.

”În această seară, în jurul orei 21.45, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Brasov a fost sesizată cu privire la faptul că, în apropierea Staţiei CFR Beia din judeţul Braşov, penultimul vagon al unui tren cu tehnică militară auto a deraiat cu aproximativ 12 cm, trenul având 11 vagoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, iar, în urma acestui eveniment, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. În prezent se circulă pe un singur fir de cale ferată, dar în scurt timp vagonul va fi repus pe linie şi traficul feroviar se va relua”, au transmis, la solicitarea News.ro, oficiali au Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Poliţiştii fac în continuare cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Să ţină Grindeanu aproape pamperşii că se pare că va avea nevoie.

  • Ministrul Transporturilor: un adevărat paradis al hoților cu gulere albe. Peste 30 de ani de tradiție…un adevărat brad de țară!

 2. „Un vagon care făcea parte dintr-o garnitură feroviară care transporta tehnică militară a deraiat”

  De asta nu cred că trebuie să ne temem de o invazie terestră asupra României… N-are cum , dom’le, n-are pe unde!

  • Da, de aia nu avem nici autostrăzi spre Moldova, ca sa nu distrugem Linia defensiva Focșani-Nămoloasa-Galați.

 3. Alt titlu
  Alte greseli

  • @ Ioan Aurel P – Daca nu te-as fi surprins de multe ori cu greseli jenante de gramatica si ortografie prin comentarii, as zice ca poate, na, citesti gresit ca nu vezi bine. Poate ne spui exact care ar fi greseala din titlu, lumineaza-ne tu.

 4. Hmm, am tot auzit de Grupu de la Cluj da niciodată de grupu celălalt care se opune. Oare cum s-o fi numind? Grupu de la bodega realitatea 3 mazline? Parcă îmi aduc aminte de doamna aia cu palme alungite de vampir de la realitatea zicea că ce așteaptă grupu de la Cluj? ‘așteaptă să moară oameni’, asta după celălalt accident cu mașinile rostogolite pe șine. Ce să-nțelegem d’aici?

  Și prin State s-au petrecut accidente feroviare dubioase în ultima vreme