G4Media.ro

VIDEO Un român primește ”Golden Buzzer” la Italia’s Got Talent / ”Acum…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Un român primește ”Golden Buzzer” la Italia’s Got Talent / ”Acum câteva zile m-a oprit un cerșetor pe stradă și mi-a spus că nu a mâncat de trei zile. Ești slab, știi câți vor să fie ca tine?”

Tiberio Cosmin, un român stabilit în Brescia, a încântat juriul de la Italia’s Got Talent cu un număr de stand-up comedy.

El s-a prezentat ca fiind cetățean rus și și-a cerut scuze pentru asta, iar apoi a anunțat că e român, în aplauzele spectatorilor. ”Trăiesc în Brescia și m-am îngrășat ca un porc. Italia, pizza, paste, venitul de cetățenie, e greu să nu te îngrași”, a început românul făcând aluzie la un ajutor social, extrem de contestat în peninsulă.

”Nu sunt mulțumit cu asta, încerc să slăbesc, merg la sală. Acum câteva zile m-a oprit un cerșetor pe stradă și mi-a spus că nu a mâncat de trei zile. Mamă, nu ai mâncat de trei zile, respect!”, a completat românul. ”Ești slab, știi câți vor să fie ca tine? Nu i-am dat bani, dar i-am crescut respectul de sine”, a mai continuat românul.

Francesco Matano a apăsat butonul ”Golden Buzzer”, încântat de glumele românului.

Românul s-a mutat în Italia în 2013, unde și-a găsit de lucru ca muncitor într-o tipografie. În ultimii ani, începe să scrie din nou comedie, după ce a făcut același lucru și în România, și decide să se înscrie la castingurile Italia’s Got Talent pentru a reveni pe scenă.

Spectacolul de talente de succes Italia’s Got Talent este o producție originală Disney+ produsă de Fremantle.

Francesco Matano este un comedian italian, YouTuber și actor. El a devenit cunoscut în 2008 prin canalul său de YouTube, unde a câștigat recunoaștere pe scară largă pentru videoclipurile sale cu farse la telefon. A fost primul YouTuber italian care a depășit un milion de abonați.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Asta e un articol care sa arate ca romanii si italienii se inteleg foarte bine in nesimtirea lor.