G4Media.ro

VIDEO Un reporter TVR Iași este surprins în timpul unui accident care…

sursa foto: Captură video

VIDEO Un reporter TVR Iași este surprins în timpul unui accident care se petrece exact când jurnalistul prezenta intersecția ca fiind ”una dintre cele mai periculoase”: ”Iată, chiar în fața noastră”

Un reporter TVR Iași este surprins chiar în momentul unui accident care se petrece exact când jurnalistul prezenta intersecția ca fiind ”una dintre cele mai periculoase”.

Incidentul a avut loc în comuna Gâdinți. Două mașini care circulau din sensuri opuse s-au izbit de o a treia mașină care circula perpendicular cu sensul primelor două.

Intersecția de la Gâdinți este ”celebră” din cauza accidentelor multiple și grave care se petrec aici, cel mai recent fiind în 14 august atunci când o persoană a murit și trei au fost rănite. Direcția de Drumuri și Prefectura Neamț au promis în mai multe rânduri că vor semaforiza intersecția, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, arată postul local de televiziune tvmneamt.ro.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Carnete date pe spaga? Daca oamenii nu opresc la stop cine este de vina?

  2. „Fiare, se indreapta”. Asa se zice pana in clipa in care se lasa cu victime. Si atunci in cel mai rau caz se lasa cu suspendare. Rezultatele unui sistem defect de la modul de acordare a dreptului de a conduce si pana la modul de sanctionare.

  3. Nu se poate! Fake! :)))))))))

  4. Problema acolo sunt chipurile cioplite. În loc să fie atenți la drum, semne și trafic, ei își fac cruce cu mâna și limba în timp ce rostesc dedicația.