G4Media.ro

VIDEO Un reporter australian și-a păstrat calmul după ce a fost izbit…

VIDEO Un reporter australian și-a păstrat calmul după ce a fost izbit în faţă de o coţofană cu câteva secunde înainte de a intra în direct

Un reporter australian a fost lovit în faţă de o coţofană, cu câteva secunde înainte de a intra în direct la buletinul de ştiri de seară, informează Reuters.

Brett McLeod, reporter al postului de televiziune Nine Network, se pregătea pentru o intervenţie în direct din afara studioului când o coţofana, pasăre asemănătoare unei ciori, s-a năpustit asupra sa. Reporterul şi-a recâştigat însă imediat calmul şi a prezentat ştirea în faţa camerei de filmat.


Coţofana australiană cu alb şi negru, care nu este înrudită cu coţofana europeană cunoscută pentru furtul de obiecte strălucitoare pe care le duce apoi în cuibul său, are tendinţa de a ataca orice persoană care se apropie de locul unde are cuibul, pe care şi-l construieşte de obicei în zonele suburbane.

Primăvara este cunoscută drept ”anotimpul atacurilor” în Australia, când păsările, în special coţofenele, se reped asupra oamenilor şi chiar asupra altor păsări dacă aceştia se apropie prea mult de cuib în perioada în care puii ies din ouă.

Când se află în parcuri şi spaţii deschise, oamenii se apără de atacul păsărilor cu umbrele şi alte echipamente de protecţie.

Foto: Jurnalistul australian Brett McLeod este izbit în față de o coțofană cu câteva secunde înainte de a intra in direct / Sursa: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cotofenele sunt pasari teritoriale, am vazut una care s-a repezit de cateva ori la o pisica suita sa stea la soare, pe un acoperis.

  2. Cotofenele sunt omnivore. Am vazut una bagand oua de vrabie la burtoaca, fara sa acorde atentie mamei care practic se cotofonenea la cativa centmetri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.