G4Media.ro

VIDEO Un ONG american din domeniul medical folosește mașini autonome pentru transportul…

VIDEO Un ONG american din domeniul medical folosește mașini autonome pentru transportul probelor recoltate de la pacienții suspecți de coronavirus

ONG-ul din domeniul medical Mayo Clinic din Jacksonville, Florida, folosește 4 autovehicule electrice și autonome pentru transportul consumabilelor medicale și a probelor recoltate pentru a diminua riscul de infectare, conform unui articol caranddriver.com

Autovehiculele autonome au fost puse la dispoziție de către compania franceză NAVYA, care efectuează teste pentru autovehiculele sale autonome pe drumurile din America încă din anul 2017. Acestea au în mod normal o capacitate de 15 persoane. Cele 4 autovehicule au fost utilizate anterior în cadrul altor teste.

După ce probele sunt puse și securizate în interiorul autovehiculului autonom, acesta parcurge un traseu scurt de la centrul de recoltare a probelor până la centrul de testare. Odată ajunse la destinație, probele sunt preluate de un angajat al centrului.

Această metodă alternativă de transport a probelor vine în contextul în care contactul între persoane este recomandat a fi cât mai redus.

Din video se poate observa faptul că autovehiculul este totuși supravegheat.

 

Sursa: caranddriver.com

Sursa foto: navya.tech

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.