G4Media.ro

VIDEO Un medic clujean de pe ambulanță a filmat intervenția acasă la…

VIDEO Un medic clujean de pe ambulanță a filmat intervenția acasă la un pacient de 30 de ani, bolnav de COVID și nevaccinat. „Am o durere infernală la spate”

Un medic clujean a filmat intervenția echipei medicale din care făcea parte la un pacient de 30 de ani, bolnav de COVID și nevaccinat.

Medicul SMURD Paul Oargă a postat filmarea pe contul său de Youtube, pentru a-i ajuta pe oameni să conştientizeze cât de gravă poate deveni afecţiunea.

„Am o durere infernală la spate”, le-a spus pacientul, medicilor.

Când medicii l-au rugat să se aşeze pe pat acesta s-a plâns de durere extremă. Întrebat cât de tare îl doare, pe o scară de la 1 la 10, acesta a spus fără să ezite: „10”.

”Am fost solicitați la ora 03:00 dimineața de un tânăr de 30 ani cu durere toracică de intensitate crescută confirmat covid pozitiv.

Într-adevăr situația era serioasă în momentul în care am ajuns.

Ne sperie foarte tare efectele adverse ale vaccinării, când infecția COVID vine cu o serie de complicații posibile: pierderea gustului sau mirosului pe termen mediu sau lung, probleme de coagulare ale sângelui, miocardite și multe altele.

Îmi mențin părerea că e mai bine și mai simplu să previi decât să tratezi”, a scris medicul în descrierea filmului realizat de el.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

39 comentarii

 1. Naspa.
  Ia fost frica de vaccin dar e mai fericit la spital si poate ATI. Aaa pardon la ATI nu mai sunt locuri… pe banca in parc

  • Am văzut acest articol și în alt ziar, erau acolo mai multe detalii. Printre care și faptul că de o săptămână acest tânăr e diagnosticat cu covid. Întrebarea e de ce a ajuns în acest hal, cu ce anume a fost tratat? O pneumonie nu se face peste noapte, exista antibiotice!!

  • Așa cum pentru unii soluția este vaxinul, pentru alții soluția e tratamentul. Și adaptarea la problemele bolnavului. Li se spune sa stea acasa si sa ia paracetamol și atât. Desigur că boala avansează. Antibioticul, vitaminele și aspirina sunt în mod deliberat omise. Iar sadicii se bucură că un nevaxinat se simte rău. Ce fel de neandertalieni să fie ca să aibă asemenea atitudine?!

 2. Lasă, că românii sunt daci si duc pe picioare boala, se imunizează natural!!!!

 3. E puternic, invincibil. Cum imi zicea cineva: E tare in gena !

 4. asteptam sosocari cu comenturi de genul ca l-a luat „sciatica” de fapt

  • Si, daca i-au fost afectati plamanii, nu a fost SARS , a fost doar „apa la plamani”.
   Ceea ce avem de pe vremea dacilor. Si ne mandrim cu ea. Cu apa!

  • @ala din apa si invers, daca te uiti pe yt o sa vezi ca are scanner si se vede ca nu are apa la plamani.

  • De la oameni care-s mici

  • Ce rost are sa discuti cu unul care nu observa diferenta dintre „in” si „din”?
   „Daca” e deja prea complicat.
   Sa le mai ceri si sa inteleaga cum e cu virusii?

  • Virusurile! Nu ești profesor. Dar dai lecții.

  • Te-ai prins! Esti destept!

 5. A avut acordul pacientului sa filmeze?

  • Haideți, dom’le, vă legați de fleacuri! Păi, au devenit ele istorie ditamai drepturile omului, în jurul cărora există o întreagă industrie, tribunale,… s-au pornit războaie pentru drepturile omului… iar dvs. întrebați de acordul persoanei?? Care mai e și la mâna eroului în halat alb?

  • Gogule,
   Doamna-cu-Coasa poa’ să vină pe nepusă masă sau tre’ să aibă la dânsa acordul candidatului in scris și cu ștampilă rotundă ?

  • @gogu: da, a obținut acordul!

 6. Vai, ce frica îmi e acum . Fug să mă vaccinez cu toate dozele posibile :))))

 7. DOVADA MAI CLARA DECAT ACEASTA, PENTRU DEMONSTRAREA HAOSULUI IN CARE SUNTEM, NU CRED CA EXISTA.
  DE CE NU A FILMAT SI REZULTATUL TESTULUI PENTRU A FINALIZA DEMONSTRATIA??
  DE CE NU A FILMAT SI INTERIORUL CASEI , SA NE ARATE: UITATI CUM TRAIESC CEI CARE NU SE VACCINEAZA! UITATI- VA CE ARE UN NEVACCINAT IN FRIGIDER, IN DORMITOR, UITATI ASTERNUTUL, UITATI- VA CS A FACUT SAU NU CARAT, CA SI- A SPALAT SAU NU RUFELE, VASELE, CORPUL…
  DACA COLEGIUL MEDICILOR NU IL SANCTIONEAZA IMEDIAT, PUBLIC SI SEVER PE INSUL CU FILMAREA, INSEAMNA CA SE POATE FILMA ABSOLUT ORICE SI DA SPRE VIZIONARE.
  SUNT INCALCATE TOATE DREPTURILE, ATAT ALE PACIENTULUI CAT SI CELE PREVAZUTE DE CONSTITUTIA ROMANIEI.
  ESTE AIURITOR IN CE HAL S-A AJUNS.
  SI ASTA POATE FI DOAR INCEPUTUL!!!

  • deci tu nu ai nici o problema ca ala trage sa moara ci ce ar putea avea in frigider.
   asa sa iti ramana numele…

  • foarte bine ca a filmat, este o casa simpla de sosoc fara comorbiditati.
   daca nu vreti sa apareti pe ytube, mars la vaccinare.

 8. Medicul ăla nu avea ce face, sau ce?!

 9. tu nu vezi bine sau ai impresia ca omul ala traia o „viata normala’ cand a chemat salvarea?

 10. Noi am trecut prin 2 războaie mondiale. Nu ne temem de covid.

  • Cum a fost in primul razboi mondial tataie? S-au furat multe gaini? Ai intors matale personal armele in al doilea?
   Toti astia care ati facut razboaiele sunteti acum tari in tastatura, viteji nevoie mare pana cand da vreo criza de fiere sau de apendicita peste voi si nu aveti unde sa va dovediti vitejia ca sunt spitalele pline cu alti fosti viteji.

 11. Violarea vieții private
  (1) Atingerea adusă vieții private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuință sau încăpere ori dependința ținând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepsește cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.
  (2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
  (3) Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
  (4) Nu constituie infracțiune fapta săvârșită:
  a) de către cel care a participat la întâlnirea cu persoana vătămată în cadrul căreia au fost surprinse sunetele, convorbirile sau imaginile, dacă justifică un interes legitim;
  b) dacă persoana vătămată a acționat explicit cu intenția de a fi văzută ori auzită de făptuitor;
  c) dacă făptuitorul surprinde săvârșirea unei infracțiuni sau contribuie la dovedirea săvârșirii unei infracțiuni;
  d) dacă surprinde fapte de interes public, care au semnificație pentru viața comunității și a căror divulgare prezintă avantaje publice mai mari decât prejudiciul produs persoanei vătămate.
  (5) Plasarea, fără drept, de mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, în scopul săvârșirii faptelor prevăzute în alin. (1) și alin. (2), se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.

  • De fapt, pe tine ce grijă te p h u t e? Că a filmat realitatea (cu acordul celor filmați), sau că a filmat doi tineri cu probleme serioase de sănătate cauzate de covid?

 12. Ciobila, ciobila, ce ti-o mai ceri… Tu si alte 1-2 milioane de bipede cu coeficient de inteligență negativ… Ciobila, ai grijă ce-ti dorești…

 13. Data viitoare cand te prinde radarul sa spui ca nu au voie sa iti filmeze fata in masina ca este proprietata privata sa le ceri si daune.
  Pe timpul lui ceasca nu mai aveati drepturi, acum sunteti plini ca broasca de raie.
  🤣🤣🤣

 14. 1. Filmarea a fost facuta cu acordul bolnavului ?
  2. Trebuie neaparat sa filmam si noi consulatia ce o primim de la un medic din cabinete publice . Sa le dam astora de la g4media sa vedem daca le publica .

  Cu cit apasati mai tare pe pedala vaccinarii ( in sensul de a determina cetatenii sa faca acest lucru ) cu atit o sa aveti rezultat invers ( si atitudini ostile ) . La inceput mi-a fost mila de cei care au incercat sa determine oamenii sa se vaccineze . Acum imi este sila .

  • Da ma, se obtine acord de la familie sau pacient.
   Mor 300 pe zi, dar noua ne arde acordul bolnavului.
   Tara arde si baba se piaptana!

 15. @coby: filmează cu acordul proprietarului/persoanei filmate.
  In rest, la ocazie iese mă-ta!

 16. Atat de educativ e filmulețul asta,dar ce a înțeles romanul, ca huooo ala filmează.
  Dati play, trageti concluziile si mergeti mai departe.

 17. Reporterul sanitar o fi același cu cel care a filmat și în spitale cum pacienții cu, covid erau sedati și legați de pat și lăsați acolo în voia sorții ??????? 300 de persoane pe zi, chiar dublu mureau în România zilnic și în anii trecuți înainte de pandemie. Dar cei drept, Statul Roman (guvernul) suferă pentru cetățeanul de rand și îl iubește necondiționat, dacă primește vaccinul. Dar dacă cetățeanul îndrăznește in numele libertății, să nu accepte și să protesteze impotriva vaccinării obligatorii sau a certificatului verde, tot din dragostea și iubire, guvernanții ne aplică un tratament cu pulane și bastoane pe cârca , spray-uri în ochi și picioare în cap și în gură.😉 PS. Cu cât va fi mai mare numărul vaccinărilor, cu atât va fi mai mare numărul infectatilor și această problemă nu se va încheia niciodată. Rezolvarea sta în in testarea în masă izolarea celor găsiți pozitivi și tratarea acestora impotriva acestei infecții cu medicamente adecvate. Ce rost are spre exemplu, vaccinarea în masă a populației cum sa intamplat în Danemarca 95% vaccinați din care 85% schema completă și, au ridicat restricțiile în totalitate dar numărul de infectari este cu peste 12% mai mare față de 2019 când nu exista aceste așa zise vaccinuri.