G4Media.ro

VIDEO Un grup de copii adus din Brașov i-a cântat lui Iohannis…

sursa foto: Turnul Sfatului

VIDEO Un grup de copii adus din Brașov i-a cântat lui Iohannis ”O lume minunată”, într-o comună din Sibiu/ Momentul are loc în plină grevă a profesorilor și în ziua când 15.000 de oameni au protestat în București

Un grup de copii adus din Brașov i-au cântat lui Iohannis ”O lume minunată”, într-o comună din Sibiu. Momentul are loc în plină grevă a profesorilor și în ziua când 15.000 de oameni au protestat în București. Video aici.

Copiii care le-au cântat președinților României și Germaniei provin din Roadeș, județul Brașov. Au venit în Cristian, în județul Sibiu pentru a-i vedea pe cei doi politicieni și pentru a le face o surpriză. Au cântat câteva cântece și au vorbit puțin cu cei doi președinți. Copiii fac afterschool într-o bază a Fundației Peter Maffay, un muzician născut în Brașov, dar care a emigrat de mulți ani în Germania.

Președintele i-a menționat pe copii în declarațiile de presă, vorbind despre ”un grup de copii care a venit special să ne cânte ceva”:

  • ”A fost și rămâne foarte, foarte important ca înalți oaspeți să vadă și altceva în afară de Capitală, ca să cunoască în profunzime România. De aceea a fost important să vedem și biserica, și un grup de copii care a venit special să ne cânte ceva. E realmente foarte interesant cum reușim să trăim împreună nu doar bine, ci și să ducem țara mai departe. E relevant să ne cunoaștem istoria și valorile pe care le avem, dar și să transmit și altora ce valori avem. România are de oferit enorm de mult, nu doar în domeniul securității și colaborării, ci și în domeniul moștenirii culturale”.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. ..ce „lume minunata” ??? O lume de-a dreptu „ravasitoare”, vesnic pe plaiuri straine calatoare…Dragi copii ! Invatati, invatati, invatati ! ..Pentru ca meditatii sa puteti dati si sase case sa va luati…

  2. Ceausescu in varianta saseasca