G4Media.ro

VIDEO Un echipaj de jandarmi care se întorcea din misiune a îndepărtat…

sursa foto: Stirile TVF

VIDEO Un echipaj de jandarmi care se întorcea din misiune a îndepărtat un copac rupt de furtună şi căzut pe şosea, într-o comună din Botoșani

Un echipaj de jandarmi care se întorcea din misiune a intervenit, duminică după-amiază, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe şosea, în comuna Româneşti, judeţul Botoşani.

„În această după-amiază, în jurul orelor 15.30, un echipaj de jandarmerie, ce se întorcea spre municipiul Botoşani dintr-o misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în comuna Româneşti, a îndepărtat de pe carosabil un copac rupt de furtună care bloca şoseaua în zona localităţii Stânca”, a transmis Jandarmeria Română.

Jandarmii au fost ajutaţi de şoferul unui camion, care a adus o chingă, şi au reuşit împreună, în câteva minute, să elibereze şoseaua pentru reluarea traficului rutier în zonă.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Wow, ce stire!

  2. Foarte bine! Nu era treaba lor dar…. mă rog….. Dacă nu dau cu pietre în ei și nu îi ameninți că le violezi copiii (cum au făcut „civilizații” din 10 august) Jandarmii sunt chiar oameni de treabă!

  3. Bravo băieți! Respect Jandarmeriei!