G4Media.ro

VIDEO Un american blocat în mașina sa în flăcări a fost salvat…

Captura X

VIDEO Un american blocat în mașina sa în flăcări a fost salvat grație curajului celorlalți șoferi

Imaginile sunt impresionante. Pe 18 aprilie, un bărbat în vârstă de 70 de ani a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat pe o autostradă din Minnesota, SUA. Prins de parapetul de protecție, bărbatul s-a trezit captiv în mașina sa în flăcări, scrie Le Figaro.

Mai mulți automobiliști au oprit și au încercat să deschidă portiera mașinii pentru a-l salva pe șofer, fără succes însă. După câteva minute, la fața locului a sosit o echipă de pompieri, care și-a unit forțele cu ceilalți șoferi.

În ciuda flăcărilor tot mai mari, care uneori îi obligau pe cei prezenți să dea înapoi, geamul a fost spart. Bărbatul în vârstă de 71 de ani a reușit în cele din urmă să iasă cu picioarele pe fereastră înainte de a fi complet extras.

În mod miraculos, șoferul nu a suferit nicio rană, dar a fost totuși dus la spitalul regional pentru evaluare, potrivit autorităților locale.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. daca era in Romania cred ca aveam 15 filmari verticale de la tot atatia gura casca care sperau sa le devina filmarea virala pe tik tok.Cat despre sofer…ghinion sa ti se intample in Romania.