G4Media.ro

VIDEO Tur de forță al lui Dănuț Andrușcă: Somat de Dragnea să…

VIDEO Tur de forță al lui Dănuț Andrușcă: Somat de Dragnea să comunice, ministrul Economiei a participat la “primul eveniment public major” după 6 luni de mandat

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, cunoscut pentru dificultățile majore de exprimare în limba română, a participat zilele trecute la ”recepționarea lucrărilor de modernizare” a unei stații de transformare a energiei electrice din Suceava, unde s-a chinuit vreme de 3 minute să citească un discurs pregătit dinainte de consilieri.

Inaugurarea stației a constituit pentru ministrul Andrușcă, după cum el însuși s-a exprimat, ”primul eveniment public major” la care a participat de la preluarea mandatului.

Înregistrarea video a speech-ului susținut de Dănuț Andrușcă a fost postată chiar pe pagina de Facebook a Ministerului Economiei:

Având serioase probleme de a se exprima, ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, este unul dintre membrii Cabinetului Dăncilă care fuge cel mai mult de vorbitul în public. El deschis gura doar când a fost audiat în Parlament pentru numirea în funcție și încă o dată, strict controlat, în Senat.

Audierea sa în comisiile parlamentare a fost un spectacol al incompetenței și al incapacității de a se face înțeles.

La finalul audierii din comisii, Dănuț Andrușcă a mai dat o reprezentație. ”Voi face tot ce îmi stă în putință pentru dezvoltarea economiei românești, dar un rol important va avea pentru… în cadrul economiei… Îmi cer scuze că sunt emoționat. O a doua propunere și susținere din partea mea va fi pentru crearea de noi locuri de muncă, dar noi locuri de muncă mai bine plătite”, a spus el.

Jurnaliștii l-au întrebat cum va crea noi locuri de muncă. ”Este trecut în programul de guvernare”, a replicat Andrușcă. Apoi a continuat: ”O a treia viziune este pentru susținerea tuturor producătorilor”. “Cum?”, au întrebat jurnaliștii. ”Prin programul de guvernare”, a răspuns ministrul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. informatiile sunt Brasov,din nr

 2. Dl tapalaga, dvs nu le dati spor lui @scaraotchi, @susuflor?

  • Prostane, mi-ai oferit posibilitatea sa iti spun ca ai posibilitatea sa-i aperi pe Dragnea si pe acest PSD de cacat datorita si banilor pe care i-am donat lui g4media. Dar asa-i in democratie, nu ma plang. Ba pot spune ca de multe ori grupul vostru de prostani (tu, Asistatul, Pudila) ma amuzati teribil cu caznelile voastre intelectuale.

   PS. Iarasi va inteleg dupa ce am aflat ca toti trei „lucrati” pe baza de neuron unic !

   PPS. Unde mai pui ca si ala second hand si luat pe baza de inventar de la organizatia PSD Bucuresti. 😉 😉

  • @Morjan,
   Te-ai vazut cu „sacii in caruța”, adica ti-ai incasat deja prima grasă si vrei acum sa ne faci in ciudă?
   Sa te aud peste vreo 2 luni ce o sa mai zici, atunci cand o să ți-l „salte” pe Dragnea ..!?

 3. Și cam ce ar trebui să spună sau să comunice referitor la economie? Că merge bine, că am depășit China, că au scăzut prețurile? Asta știm!:))))

 4. De ce isi misca asa picioarele?
  In 6 luni a incasat salarii frumusele ca sa memoreze 3 minute de discurs. Multumim PSD… Si celor care i-au votat

 5. Asta si Dancila sunt prostii satului.

 6. Am zis de mai multe ori că Prostia omenească a fost scrisă în locul de obârșie, da’ toată lumea o ține langa cu Cracalul.