G4Media.ro

VIDEO Stelian Ion: Generația noastră nu poate fi oprită/ PNL Constanța a…

VIDEO Stelian Ion: Generația noastră nu poate fi oprită/ PNL Constanța a fost prins, captiv de niște interese din jurul lui Vergil Chițac care mâine va trebui să își facă exit-ul din politica românească

Stelian Ion, candidatul USR PLUS la Primăria Constanța, a declarat în cadrul unei conferințe de presă organizată la scurt timp după închiderea urnelor, că ”generația tânără nu mai poate fi oprită” și că PNL Constanța a fost captiv al unor interese din jurul candidatului PNL Vergil Chițac care, spune Ion, ar trebui să plece din politica românească. Ion a mulțumit ”echipei tinere și frumoase” de la USR Constanța, iar la finalul discursului, echipa lui Stelian Ion a început să-i scandeze numele. La final membrii USR Constanța au scandat numele lui Nicușor Dan, care a câștigat detașat Primăria București, cu 47%, în fața Gabrielei Firea (39%):
  • ”Suntem în fața unui moment istoric, ne-am luptat într-o campanie cu doi coloși care au încercat să ne strivească, dar constănțenii au decis să ne scape de mafia PSD și, veți vedea, mâine, de interesele dubioase ale unor moguli. Echipa aceasta tânără, competentă, veți vedea că are această forță, să schimbe lucrurile în bine. S-au vehiculat multe minciuni. Un ochi râde și unul plânge pentru că cei care trebuiau să ne fie parteneri, au aruncat lucruri urâte, măsluite, ne dădeau la 12% și PNL Constanța a fost prins, captiv de niște interese de candidatul Vergil Chițac care mâine va trebui să își facă exit-ul din politica românească. După ce ne vom bucura poate o zi, poate o seară, vom începe să muncim. Au folosit toate metodele securistice, dar generația noastră nu poate fi oprită. Mulțumesc echipă tânără și plină de speranțe! Vom arăta că putem să schimbăm lucrurile în bine, avem foarte, foarte multă treabă”, a declarat Stelian Ion, candidatul USR PLUS la Constanța.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Vezi sa nu patesti ca Gioana.
    Constanta nu se mai face bine.
    Fagadau+Stelian Ion = Mafia imobiliara.
    Ati mai fost pacaliti o data fratilor constanteni.

  2. Mars ma tristule :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.