G4Media.ro

VIDEO „Speed Jobbing”, ideea inedită pentru a facilita interacțiunea dintre candidați și…

VIDEO „Speed Jobbing”, ideea inedită pentru a facilita interacțiunea dintre candidați și agajatori, în cadrul unui târg de joburi

Ai auzit de „Speed Jobbing”? O idee lansată de Universitatea Româno-Americană pentru interacțiunea mai eficientă dintre candidați și angajatori și aplicată în premieră la târgul de joburi din 16 aprilie. „A pornit din dorința de a crea o experiență completă pentru tineri și a-i scoate din zona de confort”, spun reprezentanții instituției de învățământ.

În ce constă aceasta? Candidații se programează la o serie „sesiuni rapide” de discuții cu mai mulți angajatori.

Târgul de joburi și internship-uri pentru studenți, RAU JOB FAIR, ajuns la a 9-a ediție, a avut loc săptămâna aceasta în campusul universității.

„Studenții au interacționat cu reprezentanții companiilor prezente, au participat la workshopuri, au aflat mai multe despre piața muncii și au câștigat numeroase premii în cadrul tombolei. Noutatea acestei ediții a fost secțiunea de Speed Jobbing, în care studenții și reprezentanții companiilor, au avut un timp limitat pentru a discuta înainte de a face schimb de loc cu următorul candidat. Ideea de Speed Jobbing a pornit din dorința de a crea o experiență completă pentru tineri și a-i scoate din zona de confort, experimentând într-un timp scurt diferite tipuri de interviu și domenii. RAU JOB FAIR este o experiență unică de recrutare și interacțiune, ce setează un cadru deschis tuturor studenților, masteranzilor sau absolvenților, indiferent de universitatea de proveniență.”, transmite un comunicat de presă al organizatorilor.

În holul principal al Universității au fost prezente companii din diverse domenii de activitate de interes pentru tineri precum turism, IT&C, aviație, bancar, financiar, asigurări, retail, alimentar, recrutare și orientare în carieră, care au avut standuri și activități de recrutare și selecție.

Târgul din această săptămână a marcat 33 de ani de la înființarea Universității Româno – Americane: „ani în care Universitatea s-a implicat activ în dezvoltarea tinerilor, atât din punct de vedere academic, cât și profesional și personal, prin intermediul celor 7 facultăți ale sale: Afaceri Internaționale, Drept, Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie, Finanțe și Contabilitate, Informatică Managerială, Management și Marketing, Turism și Managementul Ospitalității. Fiecare dintre facultăți include specializări care însumează 32 de programe de licență și masterat, cu predare în limba română sau engleză.”, mai arată comunicatul organizatorilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează