G4Media.ro

VIDEO Șoferii circulă în continuare pe un drum național închis, în Caraș…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Șoferii circulă în continuare pe un drum național închis, în Caraș Severin, în ciuda faptului că în zonă cad stânci / Oamenii curăță singuri bolovanii de pe carosabil 

Drumul Național 57, închis în zona Berzasca, județul Caraș Severin, este în continuare circulat de autoturisme în ciuda faptului că în zonă cad stânci, semnalează Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara pe pagina de Facebook.

Localnicii au început singuri să adune pietrele de pe asfalt, arată imaginile Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara.

”Atenție! DN 57 rămâne închis în zona Berzasca, jud. Caraș-Severin! Alpiniștii contractați de antreprenorul lucrării de stabilizare și consolidare a versanților au început de săptămâna trecută ranguirea. Această activitate presupune punerea în siguranță a versantului pentru ca, ulterior, să se amplaseze explozibilul pentru derocare”, au anunțat reprezentanții administratorului drumului.

”Activitatea de ranguire (n.r desprindere a rocilor cu o rangă) provoacă frecvente căderi de pietre de pe versant, căderi care cresc riscul unor coliziuni cu mașinile care circulă ilegal pe sectorul închis și periclitează siguranța participanților la trafic. Din dorința de a-și continua nestingheriți drumul, unii șoferii ignoră avertismentele alpiniștilor și drumarilor, și au trecut chiar și peste “bariera” de material rezultat din alunecare sau au îndepărtat balizele amplasate tocmai pentru a opri trecerea”, mai spun cei de la DRDP Timișoara.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. pa da k dak ai gipan nu stai k sarakii

    • Numai cu tancul ești in siguranța pe acolo. Cade o stânca pe tine, mori ca in desene animate.

  2. Evul mediu…..

  3. In desene nu se moare. In realitate…aceasta e gandirea romanului, de desene, iar cand o pateste da vina pe altii.