G4Media.ro

VIDEO Șofer oprit în trafic, cu o alcoolemie de 1,53, cu friptură…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Șofer oprit în trafic, cu o alcoolemie de 1,53, cu friptură pe scaunul din dreapta, muzică la maxim și o bere desfăcută / Sindicatul Europol: dădea o “petrecere privată” de Ziua Poliției

Sindicatul Europol din poliție semnalează cazul unui bărbat de 48 de ani din Dolj, surprins la volan băut, cu o friptură lângă el și cu o sticlă de bere desfăcută.

”O friptură pe scaunul din dreapta, sticla de bere în suport, țigara aprinsă în mâna dreaptă, muzica lăutărească la maximum, iar cu mâna stânga învârtea de volan.

Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române”, notează Europol pe pagina de Facebook.

Polițiștii au constatat că nu avea permis valabil și era băut.

”Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o “petrecere” privată, cu friptură, bere și muzică.

Dincolo de ridicolul situației, colegii noștri au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și avea o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat.

Acest inconștient putea să genereze o tragedie pe drumul public, mai ales că circula ziua în amiaza mare când nivelul traficului auto și pietonal era ridicat”, mai scrie Europol.

Pe numele șoferului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ai di … lui, cat de beat era, pfuiai de mine!

  2. Cine stie a cata oara a comis-o, omul părea in largul lui – asa băut si fără permis.

  3. Totuși nu cred ca sarcasmul poliției iei are locul, mai ales ca se vede ca omul are probleme grave cu alcoolul, cred ca trebuiau sa îl prindă mai de mult decât sa rada de el.