G4Media.ro

VIDEO Scos din pământ, în viață, după ce a fost înjunghiat și…

Sursa foto: Captură video / Unimedia

VIDEO Scos din pământ, în viață, după ce a fost înjunghiat și îngropat / Un bărbat din Republica Moldova a supraviețuit după ce a stat îngropat 4 zile într-un beci acoperit cu pământ

Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, din Republica Moldova, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Acesta ar fi omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani, l-ar fi înjunghiat, după care l-ar fi închis într-un beci improvizat într-un câmp, pe care l-a acoperit cu pământ, anunță Unimedia.

„La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință.

Imediat la fața locului a fost solicitat Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi.

În aceeași zi, ca urmare a acțiunilor procesual penale întreprinse  de ofițerii Direcției „Nord” a INI, polițiștii din Glodeni și procurori, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al  victimei. Acesta a fost depistat chiar acasă la el,  în stare de ebrietate.

Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii  legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor.

În urma săpăturilor,  polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă,  cu o plagă în regiunea gâtului.

Victima a spus polițiștilor că la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a primit o plagă și a fost închis în acel beci.

La fel, s-a stabilit că bănuitul a comis omorul în noaptea de 12 spre 13 mai.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar  polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele”, se arată într-un comunicat al poliției din Republica Moldova.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...