G4Media.ro

VIDEO Şapte tineri care făceau surf în zona Olimp, salvați de Poliția…

VIDEO Şapte tineri care făceau surf în zona Olimp, salvați de Poliția de Frontieră / Nu s-au mai putut întoarce la țărm din cauza vântului puternic

Şapte tineri care făceau surf în zona Olimp au fost salvate, după ce nu mai puteau ajunge la ţărm din cauza vântului puternic, anunță News.ro. La operaţiunea de salvare au participat ambarcaţiuni ale Gărzii de Coastă, ASRSOM şi o barcă pescărească.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data de 18 septembrie, două ambarcaţiuni ale Gărzii de Coastă au intervenit pe mare, în zona Olimp pentru salvarea a şapte persoane a căror viaţă era pusă în pericol.

“În urma unui apel telefonic în jurul orei 12.35, prin care s-a semnalat faptul că un grup de şapte persoane care practicau sporturi nautice cu plăci de surf în zona pescăriei Olimp se află în imposibilitatea de a se întoarce la ţărm din cauza vântului puternic, a fost iniţiată de către Serviciul M.R.C.C. al Autorităţii Navale Române o acţiune SAR pentru căutarea şi salvarea persoanelor”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

Sursa citată menţionează că la operaţiune au participat, alături de cele două nave ale Gărzii de Coastă, o navă aparţinând ARSVOM şi o ambarcaţiune pescărească.

Ajunşi la fata locului, poliţiştii de frontieră au salvat şi preluat patru persoane, celelalte trei fiind salvate de către ambarcaţiunea pescărească.

Toate cele şapte persoane au ajuns la mal in siguranţă şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. ..Tineri diletanti…Uite, de aia e mai bine sa „practici” golful…cum bine zice primul „ravasitor’ al tarlior romane…

  2. alea nu sunt placi de surf…. sunt stand-up paddle si aia nu sunt surferi

  3. Sasule ce plm ai facut…te a luat valul????