G4Media.ro

VIDEO Salvări miraculoase după cutremurul devastator din Turcia și Siria: copii scoși…

Sursa foto: captură video

VIDEO Salvări miraculoase după cutremurul devastator din Turcia și Siria: copii scoși în viață de sub dărâmături chiar și după 52 de ore

La mai mult de două zile de la cutremurul devastator de 7,8 pe scara Richter din Turcia și Siria, care a provocat mii de decese și zeci de mii de răniți, după ce numeroase clădiri s-au prăbușit, povești și imagini incredibile continuă să apară din numeroasele locuri ale dezastrului.

În Hatay, Turcia, un băiat de opt ani a fost salvat dintre dărâmăturile unei clădiri prăbușite, după aproximativ 52 de ore de la cutremur. Yigit Cakmak a fost cărat din clădire până la mama sa care îl aștepta și l-a luat în brațe, relatează BBC.

Un alt băiețel de doar 3 ani a fost scos de sub dărâmături în Turcia, după 43 de ore, transmite NBC News. El a fost transportat la spital împreună cu tatăl său, care a fost de asemenea scos de sub dărâmături puțin mai devreme.

„Încă o dată, un alt miracol….. un copil salvat după mai bine de 40 de ore în care a fost prins sub dărâmăturile casei sale în Salqin, în zona rurală a orașului Idlib, Siria”, a anunțat organizația Căștile Albe.

O mamă și băiețelul ei de 3 ani au fost de asemenea scoși de sub dărâmături, în Turcia, după 47 de ore de la dezastru, transmite NBC News.

Sursa foto: captură video

Citește și IMAGINI DRAMATICE: O fetiță și frățiorul ei, salvați în nordul Siriei, la 36 de ore după cutremur / „Scoateți-mă de aici, voi face orice pentru voi”, le spune fata salvatorilor / O altă fetiță născută sub dărâmături, singura supraviețuitoare din familia ei

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...