G4Media.ro

VIDEO România, reprezentată de Roxen, ratează calificarea în finala Eurovision 2021

sursa foto: Facebook\ Eurovision Romania

VIDEO România, reprezentată de Roxen, ratează calificarea în finala Eurovision 2021

Reprezentanta României, Roxen, care a cântat piesa „Amnesia” la Rotterdam, în prima semifinală a Eurovision 2021, a ratat, marţi seară, calificarea. Este al treilea an consecutiv când România nu ajunge în finala concursului european, transmite News.ro.

„Lipsa de experienţă a lui Roxen” a fost una din cauzele ratării calificării, a declarat Liana Stanciu la TVR după prima semifinală. „Într-o cameră plânge Roxen, în alta suntem noi. Cred că ne întoarcem acasă”.




Cele zece ţări care vor reveni pe scenă sâmbătă sunt: Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia şi Ucraina.

A doua semifinală va avea loc joi.

Fanii din 18 ţări au avut posibilitatea de a vota România de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

România a intrat în competiţie pe poziţia 13, alături de Australia, Azerbaidjan, Belgia, Croaţia, Cipru, Irlanda, Israel, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Slovenia, Suedia şi Ucraina.

Fanii din cele 16 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Regatul Ţărilor de Jos, Germania şi Italia au decis, alături de juriile de specialitate, cine va merge în finală.

Sala de spectacole Ahoy Arena a primit 3.500 de spectatori. Acest lucru reprezintă 20% din capacitatea spaţiului.

Eurovision face parte din seria de evenimente-test lansată de autorităţile olandeze pentru a studia felul în care adunările de acest tip se pot desfăşura în siguranţă în ciuda Covid-19.

sursa foto: Facebook\ Eurovision Romania

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

31 comentarii

  1. Vai de mine.
    Fata asta falseaza din toate puterile.

    • nu numai ca Roxen a falsat, dar pur si simplu NU are voce… scoate niste sunete ciudate, gatuite, departe de o voce demna de un concurs de VOCE si melodie… Melodia fff slaba nu a ajutat-o de fel…Eu cred ca aici tine mai mult de DNA. Am asistat cu totii la o mega hotie a unor smecheri din TVR care s-au imbogatit si ar trebui ca DNA sa ancheteze ce s-a intamplat

    • nu numai ca Roxen a falsat, dar pur si simplu NU are voce… scoate niste sunete ciudate, gatuite, departe de o voce demna de un concurs de VOCE si melodie… Melodia fff slaba nu a ajutat-o de fel…Eu cred ca aici tine mai mult de DNA. Am asistat cu totii la o mega hotie a unor smecheri din TVR care s-au imbogatit si ar trebui ca DNA sa ancheteze ce s-a intamplat…

  2. Roxen, iu dont hev tu put on da red lait.

  3. Piesa slaba, interpretare slaba.
    Dani Mocanu trecea fluierând de semifinala și dădea respekt la tot eurovizionu. Poate la anu’ accepta și tvr artiștii adevărați la preselecții, boss.
    Hai fără număr!

  4. A ratat calificarea….. Dar ce frumos a falsat! 125% falset original. Ce treaba a avut vocea cu melodia? Nici una. Paralelism perfect!

  5. TVR a ratat calificarea nu noi.
    TVR platita de fiecare lunar,
    TVR plina de incompetenti.
    la fel Radio Romania.
    Desfiintati taxa radio TV, platim slugoi politici si neamuri

    • Exact.Nepotism si hotie yrimitem non valori fără voce si talent si de trei ani nu ne calificăm .

  6. Și coregrafia urâta…grotescă chiar…

  7. Și coregrafia urâta…groteasca chiar…

  8. Doh!
    Era surpriza dacă se califica!
    Tevereu aruncă banii pe geam plantând o fâță anonimă pe post de „reprezentanta României” după care se miră că nu trece mai departe!

  9. Europenii resping cultura manelelor si coruptiei endemice.

    • Catre @Ion. Exact. Roxen inconjurata de gasca de idieni de la Bucuresti care i-au creat piesa exact asta a pregatit pentru Eurovision 2021.
      Uitati-va la rochia ei din poza !. Da impresia ca interpreteaza un rol din filmul ,,Satra”.

  10. Nici nu aveam așteptări că se va califica…..

  11. Coaliția pentru Familia TVR și Lilianca Stanciu iar au gafat.

  12. Eurovision este o gluma fara umor. Este locul in care muzica și creativitatea vin sa moară. Dacă îți pasă de rezultatele acestei rușini de eveniment, gusturile tale sunt demne de milă.

  13. Să privim partea plină a paharului! ☺️ Nişte şmecheri din TVR au fost din nou în concediu pe banii fraierilor.

  14. Cred că nu se aștepta nimeni sa se califice. Un cântec submediocru, o prestație artistică slabă. Avem multe talente, dar trimitem mizerii acolo.

  15. Mare pagubă. Niște lalalieli fără sens în tot Eurovision-ul ăsta. Nu a rămas nici o piesă memorabila in ultimele decenii. Și piesa asta, o porcărie. Ai asculta așa ceva in casă, în mașină, pe o terasa? Bani irosiți. Cum bine spunea cineva pe aici: un bun prilej de o plimbare moca pentru câțiva din TVR.

    • O piesă memorabilă (din pdv muzical, nu insă și vizual)): Salvador Sobral – Amar Pelos Dois (Portugal) Eurovision 2017.

  16. Trebuie revenit la o selectie in doua etape, prima jurizata exclusiv de muzicieni profesionisti ca sa elimine non-valorile, a doua publicul. Un muzician profesionist nu poate anticipa daca o piesa va ajunge sau nu hit, dar isi da seama in cateva secunde daca e slaba sau interpretul lipsit de perspective. De fapt asa functioneaza casele de discuri, nu ajunge nimeni sa faca un album daca nu-l asculta cineva experimentat cu ureche muzicala perfecta, abia apoi urmeaza testul de marketing. Noi facem exact pe dos.

    • Sincer să spun nu stiu pe ce criterii s-a făcut selectia nationala in primul rand artiștii buni numai vor să participe fiindca concursul eurovision se votează pe criterii politice de aceea s-a făcut cu 2 semifinale ca să ajungă în finala cine vor ei parerea mea si voturile se masluiesc poate că exagerez.

  17. TvR a încercat pentru prima dată un alt sistem de selecție, unul sprijinit de o casă de discuri: Global Records, casă de discuri ce a preluat și o însemnată parte a costurilor participării României la Eurovision.

    Anul trecut Roxen a fost aleasă din rândurile mai multor artiști care colaborează cu casa de discuri menționată, și a fost preferată chiar și în dauna unor nume mai cunoscute decât ea.
    La acel moment Roxen avea deja două single-uri care erau difuzate frecvent la radiourile de muzică contemporană, și la cele câteva televiziuni axate pe publicul tânăr.
    Apoi, este foarte frumoasă, iar în audițiile din selecție și în aparițiile pe care le avusese la televiziune și la live-ul cântat la unele radiouri s-a descurcat mulțumitor.

    Prima gafă a făcut-o anul trecut în spectacolul organizat de TVR pentru desemnarea piesei cu care Roxen ar fi trebuit să meargă anul trecut în concursul european, a făcut erori de interpretare la cel 3 din cele 5 piese alese în prima etapă.

    A venit pandemia, concursul a fost amânat. Roxen a fost din nou desemnată să participe, de astă dată cu o altă piesă.
    TvR și Global Records au avut încredere în calitățile interpretei Roxen, iar Roxen s-a achitat bine de îndatoriri și a avut prestații mulțumitoare la repetiții.

    Dar a clacat din nou, atât la reprezentația oferită juriului de specialitate, cât și în seara concursului.
    Cred că doar Elena Gheorghe și Luminița Anghel puteau face față coregrafiei pe care a clacat Roxen.

    Mie îmi pare rău pentru fata asta care își are locul ei în showbiz!
    Mergem înainte,

  18. greseala celor de la tvr, este evident ca i-a permis lui roxen sa participe fara selectie! ca a gasit vezi doamne roxen piesa bomba cica pentru eurovision! si de aia, s-a ajuns aici! nu e normal asa ceva, cum adica fara selectie! pana si anul trecut a fost selectie! da dar anul trecut, roxen trebuia sa aleaga din cinci piese, una singura sa o reprezinte! nu mi s-a parut ok, nici asta! ce sa mai selectie nationala trebuie, cum a fost inainte! numai merge asa, irosim timp pretios! bani pe deasupra! banii aia ii puteam folosi ca sa ne facem niste spitale! si orice altceva! da stiu, cum ar trebui facut! sa plateasca artistul, daca vrea la eurovision! nu asa pe bani publici! ca ala sa faca nu stiu ce acolo! sa manance, sau chiar sa bea din banii altora! vrei eurovision, foarte bine! dar platesti bai nene! ca iti place sau nu! si inca ceva dar asta pentru liana stanciu! ea de ce ma rog, a vrut sa ii dea lui roxen, piesa amnesia! asa s-a intamplat si anul trecut, cand i-a dat alcohol you! ea, sunt convins ca voia altceva! dar na, sa ii faca pe plac lui roxen! sa nu se supere! atunci liana stanciu, sa isi dea demisia onorabil! nu e buna ca lider de delegatie! sa vina inapoi, iuliana marciuc! ea era cea mai buna ca lider de delegatie!

  19. si am auzit de la altii, ca daca continua pe nisa asta! nu va mai fi roxen, ci andia! o stiti pe andia, nu-i asa! e fata aceea care a colaborat ea cu dj project pentru retrograd si slabiciuni! acum a colaborat cu spike pentru anotimpuri! nu stiu ce sa zic spun, daca ea reprezinta o solutie, ca sa zic spun asa pentru la anul! in conditiile in care, global records nu a adus nici un beneficiu pana acum! ca si andia, ca si roxen, tot asa la inceput de cariera evident! mai vedem! dar eu unul consider ca selectia nationala, e cea mai buna solutie!

  20. Cu Laura Bertan aveam sigur un loc in finala.Ati ales doi ani la rând două maimuțe fără pic de voce si melodii vai mama lor coregrafie la fel,uite Malta o purcicutä dar cu o voce fabuloasä.Noi peste tot promovăm non valorile peste tot hoție si nepotisme si uite unde suntem, mereu in coadă s_au afară de tot.RUSINE!

  21. Cu Laura Bertan câștigam sigur un loc in finală. Dar suntem in România unde hoția si nepotismul sunt la ele acasă de asta suntem mereu la coada clasamentului s_au eliminați. TTrimitem de 3ani niște non valori fără voce si melodii mediocre si uite rezultatul.

  22. o sa zic spun eu, ce n-am invatat din toata chestia asta! e ca nu e loc de experimente! ori aducem un reprezentant demn sa ne reprezinte si sa ne califice in finala! ori mai bine nu ne mai prezentam! ii lasam pe altii sa faca legea! oricum concursul asta este o bascalie! un balci ieftin! altceva nu este! e jalnic sa nu stii sa apreciezi frumosul! jalnic! a da frumos ce inseamna, sa fii impopotonat in toata alea, cu zorzoane, cu cercei! etc! foarte rau ca a ajuns asa concursul! mai bine s-ar desfiinta panarama asta de concurs! ca e jale mare ce se intampla! nu stim ce sa mai facem! sa punem pe una sa dea din putulica! etc! poate asa ne calificam dracului!

  23. spunea zicea cineva de laura bretan! bai oameni buni, ati uitat colo ca in 2019 fix atunci cand participa laura bretan la selectie! ea s-a certat cu bella santiago, caci si ea voia sa ne reprezinte! tocmai ca aia bella santiago, era solutia buna atunci! dar daca s-a certat cu laura bretan, care si ea era pretentioasa! avea fite mofturi in cap, pentru varsta ei! in sfarsit drept rasplata, ne-am pricopsit cu ester peony! care era no name in muzica romaneasca! se evidentiase doar cu o aparitie intr-un videoclip a lui vescan! sub aripa ta! dar in rest, era egala cu zero! noi sasa venisem, dupa o incercare tot asa grea si in 2018, cu cei de la the humans!

  24. oricum pentru la anul, au mai fost unii care au zis spus ca si theo rose, merita o sansa! theo rose, pe bune! da ce gen canta fata asta! sigur nu un gen care se regaseste la eurovision, cu siguranta! vrajeala!