G4Media.ro

VIDEO Republica Moldova s-a calificat în finala Eurovision 2023

sursa foto: Facebook/ Pasha Parfeni

VIDEO Republica Moldova s-a calificat în finala Eurovision 2023

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, cu piesa „Soarele și Luna”, s-a calificat în marea finală a concursului de muzică. 15 țări, printre care și Republica Moldova, au luptat pentru un loc în marea finală, transmite Ziarul de Gardă.

„Toată dragostea și recunoștința mea, din partea echipei mele, pentru toți cei care ați votat astăzi (marți, 9 mai, n.red.) pentru Moldova! Mi-ați dat aripi și o mare șansă de a continua aventura noastră la Eurovision 2023! Ne vedem în finală! Mulțumesc mult tuturor pentru susținere și pentru voturile celor din diasporă! Hai, Moldova! Ne vedem pe 13 mai în finală!”, a transmis Pasha Parfeni pe Facebook.




Marți seara, 9 mai, începând cu ora 22:00, a avut loc prima semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2023 – cel mai mare eveniment muzical din Europa.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Cine pune pariu cu mine ca Romanica nu trece de semifinale? 😀

  2. S-au calificat sau au fost calificați? Vor prelua ștafeta locului întâi de la ‘inegalabilii’ câștigători ai ediției precedente? Întreb pentru că această competiție a ajuns o platformă de etalare a preferințelor politice, manifestată de cei ce se afla in spatele organizatorilor. Iar cum moldovenii sunt in plin proces de aliniere la ordinele celor ce decid destinele bătrânului continent, este posibil sa fie foarte buni și deci împinși pe locul întâi. Ca și cei de anul trecut .

    • Romania sau RM nu vor castiga niciodada vreun EVC. Punct. Nu te mai enerva. Nici nu mai conteaza cine e pe scena si ce livreaza.