G4Media.ro

VIDEO Regele Charles al III-lea s-a enervat, în Irlanda de Nord, din…

sursa foto: Captură video

VIDEO Regele Charles al III-lea s-a enervat, în Irlanda de Nord, din cauza unui stilou cu probleme: ”Oh, Doamne, urăsc stiloul ăsta!”

Aflat în cadrul unei ceremonii, marţi, la Hillsborough Castle, Regele Charles al III-lea şi-a manifestat frustrarea cauzată de un stilou a cărui cerneală curgea, relatează The Guardian, citat de News.ro.

Regele Charles al III-lea şi Regina Consoartă Camilla s-au aflat marţi la Hillsborough Castle pentru o întâlnire cu membri ai Adunării Naţionale a Irlandei de Nord. Cuplul regal a participat la recepţie, iar la finalul acesteia au semnat în cartea de oaspeţi.

Regele Charles al III-lea, care a semnat primul, a constatat că stiloul pe care urma să îl folosească a curs şi l-a murdărit de cerneală pe degete. ”Oh, Doamne, urăsc stiloul ăsta!” a fost auzit spunând Regele atunci când s-a ridicat şi i-a înmânat instrumentul de scris Reginei Consoarte, care i-a replicat: ”Priveşte, a curs peste tot”. Toată scena s-a petrecut în faţa camerelor de luat vederi, care au mai surprins un amănunt. Regele a completat greşit data vizitei, scriind 12 septembrie în loc de 13, şi a corectat-o după ce a întrebat în jur.

Vizita Regelui şi a Reginei Consoarte în Irlanda de Nord a fost parte a turului Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, pe care cuplul regal l-a efectuat în aceste zile, după decesul Reginei Elisabeta a II-a.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. I s-a urcat si la asta la cap precum dulapului de la cotroceni, cind si-a trintit paltonul.

  2. Binevenit articolul cu stiloul. Asteptam cu nerabdare si un articol despre cum s-a scarpinat in cap.