G4Media.ro

VIDEO Reacția unui medic de la Spitalul de Urgență Huși căruia un…

sursa foto: Captură video

VIDEO Reacția unui medic de la Spitalul de Urgență Huși căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii așteptau de multă vreme să fie consultați de cadrele medicale: ”Termină! Vrei să chem poliția?”

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost filmat jucându-se pe telefon, în timp ce se afla în gardă, transmite News.ro. Când bărbatul care a filmat-o i-a reproşat că se joacă, în timp ce pacienţii aşteaptă la uşă şi le se simt rău, femeia a reacţionat ridicând vocea, spunându-i acestuia că, dacă este „obraznic”, să meargă în altă parte. Ea strigă la bărbat şi îl ameninţă că, dacă va continua să îi reproşeze, va chema Poliţia.

În imaginile postate pe Facebook de un bărbat, altul decât cel care a realizat filmările, pacientul care a înregistrat-o pe doctoriţă în timp ce se joacă pe telefon le aminteşte cadrelor că aşteaptă de o oră în urgenţă, moment în care i se răspunde: „aşteptaţi un pic!”.

„Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, spune bărbatul.

În acel moment, medicul filmat în timp ce se juca pe telefon intervine şi îl ceartă pe pacientul nemulţumit că aşteaptă de prea mult timp, alături de alţi bolnavi.

„Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acu la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu…”, îi spune pacientului doctoriţa, aflată în scaun cu rotile şi având telefonul în mână.

Medicul reacţionează şi când pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră: ”Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”

Când bărbatul îi reproşează că se juca în timpul gărzii, femeia devine mai irascibilă.

„Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul.

Medicul a admis că nu ştie care este pacientul care trebuie transferat la Iaşi, arătând doar că aceasta „s-a intoxicat şi poate să moară”. „Tu poţi să mori?” i-a spus medicul bolnavului.

Când bărbatul spune că aşteaptă de o oră, medicul i-a replicat că, anterior, spusese că aşteaptă de jumătate de oră şi i-a vorbit şi despre „culoarea” bărbatului, moment în care pacientul i-a replicat: ”şi noi suntem salariaţi asiguraţi”.

În cele din urmă, medicul a început să strige: „Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem Poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

Pe parcursul întregului dialog, în imagini se vede o femeie aflată într-un scaun, care se simte rău şi care este ajutată, cel mai probabil, de un aparţinător care îi sprijină capul.

Bărbatul care a postat imaginile a explicat că medicul a vorbit despre culoarea pielii bărbatului care îi reproşa că se joacă pe telefon, în loc să ajute pacienţi.

Internauţii au reacţionat la postări. Unul dintre ei susţine, într-un mesaj postat pe internet, că medicul are rezervată o cameră în spital, mănâncă acolo şi are o îngrijitoare care o spală şi o plimbă.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Merită încă o mărire de salariu!

  2. Ce e Huși și de ce mi-ar păsa?

  3. apar constant multe articole negative in internet despre spitalul ala din Husi; ceva e putred rau acolo si nu se ia nici o masura.

    • acolo a lucrat ( sau inca lucreaza ?) si a fost si director marele ministru Tataru sef la pandemie !

  4. Welcome to Schengen, EU, NATO, 2023

  5. Rafila este in vizite prin lume … ; SALARII SPECIALE LA BUGETARI TAXE MARI LA PRIVAȚI ! O sa trimita la Comisia de disciplina a medicilor pentru o spălare a la NUFĂRUL și cu un comunicat din care să reiasă SACRIFICIUL DUAMNEI DOCTOR !!!! Dar nu e de mirare Talibanul șef de spital e pus de partid..poa ne declară ceva și ..RAFILA sau chiar Ciolacu înainte de a fi investit primul în fața CIOLANULUI !

  6. Sistemul de.sanatate românesc este.la pământ .A dispărut de mult umanitatea medicilor .Salarii babane și trai pe vătrai.Se toaca mii de milioane de euro pe un sistem ineficient susținut artificial.Dati afara medicii sfidători,sunt multi care nu profesează (nu au loc