G4Media.ro

VIDEO Ramona Săseanu, viitoarea șefă interimară a TVR, a făcut în 2015…

Foto: Ramona Săseanu - captură Youtube

VIDEO Ramona Săseanu, viitoarea șefă interimară a TVR, a făcut în 2015 interviu cu o ghicitoare despre ”consumul fantastic de energie” al dezlegatului cununiilor și ghicitului în cărți

Ramona Săseanu, validată luni de conducerea PNL pentru a fi numită director interimar al TVR, apare în 2015 într-un interviu luat pentru TVR 3 unei ghicitoare care dezlega cununii și descânta de deochi în vârtelniță.

Interviul, lung de 12 minute, o are ca protagonistă pe ”Vrăjitoarea Elena”, o ghicitoare care doar câteva luni mai târziu era vizată de un dosar penal pentru șantaj și înșelăciune, potrivit presei locale. Ea este judecată acum de instanțele din Ploiești.

În timpul interviului, jurnalista Ramona Săseanu îi pune ghicitoarei întrebări legate de ”consumul fantastic de energie” din timpul descântecelor, despre ”harul” pe care îl are sau despre mulțumirile primite de ghicitoare de la clienți.

Mai mult, jurnalista o întreabă pe așa-zisa vrăjitoare dacă aduce ”noutăți” în ocupația ei sau toate meșteșugurile sunt moștenite.

Ramona Săseanu este susținută de deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea.

Vezi aici interviul integral cu vrăjitoarea Elena

Foto: Ramona Săseanu – captură Youtube

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

24 comentarii

 1. Suntem pe calea cea buna. Vrajitoarea doar consuma energie? Eu cred ca si produce, in cazul asta o putem pune pe post de Reactorul 3 la Cernavoda.

 2. Acum avem si raspunsul cine o sustine din PNL , draguta si plina de FARMECE.

 3. Păi să se ia de mână cu dacien julien că tot și a tras freză a la Bivolaru se se integreze împreună în absolut

  • @PeNaLilor – Bai, cred ca ti-am mai zis, comentariile sunt de o prostie absoluta. Care mai de care mai imbecil…

  • @PeNaLilor, mergi te rog sa vezi un doctor . Ai luat-o rau de tot pe aratura. As spune ca e prostie, dar la tine e mai grav.

 4. 😈😈😈😈😈😈

 5. Tendențiosi ca de obicei când e vorba de PNL. Așteptati sa vedem, poate fi o numire de succes. Prea repede puneți stampila. Sigur nu e vrăjitoare.!

  • Nu mai ai ce ștampilă să pui, și-a pus-o singură. Adică mai proști decât ăștia cu parapupu și energii nu prea există, fiindcă restul se încadrează la handicapați funcționali.

 6. Hawles bowles …bine ați venit la TVR o să vă prezentăm zilnic emisiuni cu vrăjitoare și vrăji…o să vă placă mancav aș… PNL ul vostru să vi l ciordesc…

 7. Când am văzut cum ţinea mâinile în poală ca ţoapa m-am speriat să nu fie Duamna Firea-Pandele! Sau Elena Ceauşescu!

 8. Nemaipomenit!Nimic nou încă o nulitate în post cheie.La asa ministri la ce ne putem aștepta decât la o astfel de numire.Am ajuns ca îmi fie rușine ca i-am votat.

 9. Urata treaba G4..URAT. Nu am cunoscut ca cineva care i-a luat interviu lui Fidel Castro sau lui Putin…Sadam,… să fie , culmea, marginalizat tocmai de ”oamenii de presa, mass-media, etc ”. Mai aveți puțin și vă puteți afilia cu LATRINA 3 !
  îNTREBAREA E: unde a greșit ziarista ? Dacă era propusă de PLUSR sau dacă primea un autograf de la BARNA era spălată de ”păcate” ?

 10. ,,INTERIMARA ! ,, acum calmati-va

 11. Nu e primul caz în care PNL dă cu mucii în fasole. Atât îi duce capul.
  Vezi Apele Române, vezi Inspectoratul de Stat în Construcții.

 12. Ia luati de pe site-ul PNL: „Principiile bunei guvernari liberale.”
  Uite ce scrie PNL la Principiul meritocratic, restul le gasiti pe Site, apasati PLUS si deschideti fiecare Principiu!
  „Principiul meritocratic în organizarea administrației publice.
  În ocuparea fucțiilor publice din administrația centrală și locală trebuie să primeze competențele profesionale și nu criteriile politice.
  Ocuparea funcțiilor publice trebuie să se facă prin concurs în condiții de transparență și cu respectarea de criterii obiective.
  Politizarea funcțiilor publice trebuie să se limiteze la funcțiile de demnitate publică.
  Trebuie promovate politici de ocupare și formare profesională care să ducă la profesionalizarea funcționarilor publici și la recâștigarea demnității profesionale prin asigurarea unui parcurs de carieră transparent, previzibil și obiectiv.
  Managementul companiilor de stat trebuie să respecte principiile guvernanței corporative, regulile și criteriile de eficiență în management.”
  https://pnl.ro/angajamentul-nostru/principiile-bunei-guvernari-liberale/

  Jigodii ordinare!

 13. Baaaa, sunteti cu totii tampiti?!

 14. Baaa, sunteti cu totii tampiti?!

 15. In timp ce noi comentam șefia spoturilor publicitare TV-riste cu sau fara vrajeli și pielea ursului din pădure care ba e mascul ba e femelă, își luară zborul din țărișoara asta și zăcămintele de sare!!!
  Săptămâna viitoare ce desene animate mai comentam că mai sunt ceva resurse care trebuie să dispară!
  Și tot așa până își termină Klaus mandatul ne vom trezi Republica Federală!!!!

 16. De cand tampit este un cuvant indecent?
  Era adresat celor care au facut propunerea.

 17. Ce am spus mai devreme, acum va apartine!
  Sunt votant dreapta. Daca ati ajuns in acest hal abia la inceput…
  Un cititor mai putin!
  Pupici!

 18. Vai de ea de tara! Dar romanii tolereaza orice, cand sunt „de-ai lor”…

 19. Daca Audiovizualul si-ar fi facut datoria fata de buna informare a publicului din Romania,ar fi fost suficient sa publice hotararile de condamnare a multor specimene de acest gen si s-ar fi vazut ca mecanismul vrajitoriei nu are nimic magic,ci totul este o escrocherie.Demontarea lui ne duce cu gandul,caci se aseamana,la matrapazlacurile din vasta zona a coruptiei.Nu intamplator vrajitoarele s-au inbogatit peste masura si peste noapte,pentru ca pe traseu acestea s-au intalnit cu banii si afacerile din coruptie,cu zona crepusculara a acesteia.