G4Media.ro

VIDEO Protest la Universitatea AI Cuza din Iași împotriva lui Tudorel Toader

VIDEO Protest la Universitatea AI Cuza din Iași împotriva lui Tudorel Toader

Câteva zeci de profesori și studenți de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași au protestat joi pe scările universității împotriva ministrului Tudorel Toader, care e și rector suspendat al instituției.

Studenții și cadrele didactice au cerut abrogarea OUG 7 și și-au exprimat sprijinul pentru magistrați.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

 1. degeaba protestam ca pe ievualuatorul Romaniei nu l intereseaza asta.!

  • Păi multi din cei care protesteaza l-au votat rector, desi se stia ca a sost procuror ceausist turnator la Secu si apoi sluga gruparii infractionale Fenechiu & Co. Bașca e o nulitate profesionala lucie, recunoscuta international doar la Univ din Bălți (Rep. Moldova)

 2. ”Tudorele, nu uita
  Astazi nu vrem demisia ta…!
  Chit ca esti plin de bube
  Tot esti mai de suportat ca stiu eu cine…
  Ca tot am adus vorba aici
  Sa-i pomenesc ca sa vad ce zici:
  …ban …ciolae; …en ….colicea; …rin …Ciordache …”

 3. Putintei! E vorba de nulitatile care sunt profesori la taraba universitara din iasi care l-au votat rector pe Răhățel Toader, dupa chipul si asemanarea lor.

 4. Vad ca isi dau cu parerea pe aici pseudo-inteligenti care zic ca cei care protesteaza astazi sunt aceeasi care l-au ales pe Toader.

  In cazul in care nu stiti, rectorul este ales de catre Senatul UAIC, nu de catre comunitatea academica din Iasi. Astazi protesteaza comunitatea academica, nu Senatul.

  #NuMaiDezinformati

  • Esti in afara problemei sau esti una din mediocritatile de ta taraba universitara AL I Cuza adus pe usa din dos pe baza de cumetrii si pile care ti-ai ales rector care sa iti semene:
   http://www.uaic.ro/informatii-despre-alegerea-rectorului-universitatii-turul-ii/

  • @Alex Sunt de acord cu critica asupra UAIC, dar
   1. De unde stii ca cei (cateva zeci) care protesteaza aici l-au votat pe T. Toader? A fost ales cu 360 voturi, contra-candidatul a avut 286 de voturi.
   2. Cei care au votat pentru T. Toader, nu au voie de protesteze acum, sau ce? Din contra, ei sunt primii care ar trebui sa protesteze, pentru ca ei prin votul lor l-au pus acolo.
   3. Cei care l-au votat pe T. Toader (au avut dreptul asta!) l-au votat pentru functia de Rector al UAIC, nu pentru cea de Ministru al Justitiei. Inca odata, de ce nu ar avea dreptul moral sa protesteze?
   4. Protestul nu este (numai) impotriva lui T. Toader, ci impotriva cursului pe care coalitia guvernare a tarii a angajat Romania.
   5. Este un locru bun ca profesorii universitari protesteaza in mod public si vizibil, astfel incat societatea in ansamblul ei sa fie constienta ca este o situatie exceptional de grava. Tu te pozitionezi impotriva acestui gest (si inca cu o logica gresita)? In afara de precizarea si informatia / link-ul despre alegerile de la UAIC, tu de fapt ce doresti sa obtii cu comentariul tau?

  • @Ioan
   Ce să mai doresc să obțin? Cele 20-30 de cadre didactice care au protestat (din câteva sute) spun totul despre taraba universitara din Iasi si despre cei care l-au votat pe TT rector. De la

 5. Protesteaza cateva zeci……..
  Daca nu-l demiteti pe Rectorul mafiot, protestati degeaba.

 6. Dar restul profesorilor , conferentiarilor, lectorilor, studentii de la FEAA unde sunt ? Mai au cursuri ? Poate fac maine o pauza de 15 minute…..

 7. Cinste lor! Cinste profesorilor din mediul academic!

 8. Este bine ca protesteaza! (desi s-au mobilizat cam prea incet !)
  Dar UAIC are 800 de cadre didactice. Ceilalti sunt toti bolnavi, plecati pe teren, la conferinte sau cu alte treburi? Intrebare retorica evident.