G4Media.ro

VIDEO Proiectul ”Numerologia, o 9 legătură dascăl – elev”, propus oficial școlilor…

VIDEO Proiectul ”Numerologia, o 9 legătură dascăl – elev”, propus oficial școlilor din Galați/ Cum justifică șefa Inspectoratului Școlar adresa trimisă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi promovează un proiect local care vizează îmbunătățirea relației dintre profesori și elevi cu ajutorul Numerologiei. O adresă semnată de șefa ISJ, Selena Costea, ajunsă în funcție la finalul anului, îi îndeamnă pe profesorii din Galați să participe la un proiect al Asociației Numerologilor din România.

Sursa Foto: Captura Youtube

„Asociaţia Numerologilor din România, prin adresa înregistrată la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi cu nr. 81/05.01.2021, anunţă lansarea proiectului Numerologia o 9 legătură dascăl – elev, adresat exclusiv cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ – educatori, învăţători, profesori. Vă rugăm să diseminaţi informaţiile şi să aveţi în vedere faptul că prima întâlnire ca avea loc online, pe platforma zoom, vineri, 8 ianuarie 2021”, se arată în adresa transmisă joi, 7 ianuarie, de inspectorul general Selena Costea.

Adepții așa-numitei numerologii susțin că aceasta este o știință a numerelor, care apelează la legi ale matematicii astrale și le servește astrologilor pentru definirea destinului uman.

Selena Costea a fost numită în decembrie la șefia ISJ Galați, după ce fostul inspector a câștigat un mandat de deputat. Într-o conferință de presă susținută astăzi, Selena Costea n-a știut ce să le răspundă jurnaliștilor prezenți despre proiectul numit „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Jurnalist: -Între instituția numerologilor și școală vedeți vreo legătură?

Selena Costea: -Am semnat o adresă de informare.

-Semnați și o adresă trimisă de asociația clarvăzătorilor?

Selena Costea: ….

Numerologia este orice credință în relația divină, mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care coincid. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Aceasta este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologie și alte arte prezicătoare similare.

Selena Costea a condus ca director școala gimnazială nr.4 din comuna Liești, înainte de a ocupa un post de inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Galați. Fostul șef al ISJ, Onuț Atanasiu, a demisionat după ce a fost ales ca deputat pe listele Partidului Național Liberal.

Potrivit informațiilor locale, soțul Selenei Costea ar fi fost asociat în mai multe afaceri cu George Scarlat, secretar de stat la Ministerul Agriculturii din partea PNL.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Nebunia asta cu ,,proiectele,, vine din includerea lor in fisa de evaluare pentru miscarea de personal, acordarea gradatiei de merit, selectarea ca metodist etc. Adesea, ele sunt niste falsuri-o singura activitate desfasurata este echivalata cu ,,proiect educational,,, desi un proiect presupune mult mai mult. Noul ministru trebuie sa se ocupe de aceste aspecte care au incurajat impostura, mediocritatea si minciuna.

  • Scuze ca te intrerup … cine sa se ocupe de stopat impostura?!?! Dl. Câmpeanu zis si „Plagiatu’ lu’ Ponta”?! 😆

 2. Cam asta se întâmplă educatie, toate nulitățile fac fel și fel de proiecte sau participa la tot soiul de excursii de câte 2 săptămâni în afara în cadrul unor proicte(gen Erasmus). Evident, nici nu înțeleg despre ce este vorba dar și proiectul în sine reprezinta NIMIC. Este epoca nulitatilor în educație, care sunt convins ca nici materia de generala nu o stăpânesc,dar referitor la bani se dovedesc niște rapantule!

  • Noaptea mintii! Rusine PNL!
   Sa pui o asemenea TOANTA seful scolilor dintr-un judet, este una dintre cele mai urate gafe! Numai o TOANTA putea semna un asemenea ordin aiurit,
   Intr-o perioada cand cadrele didactice sunt im mare proportie incapabile de lectii online, in loc sa le perfectipnezi in calculatoate, tu ii inveti scheme oculte,\!

 3. De la 1 Km se observa ca asociatia lu’ peste prajit promoveaza – PSEUDOSTIINTA !
  Alora care va place sa va scaldati in „lumina benefica (ca si cum ar exista si „lumina nebenefica !? WTF !?”)”, „sa fie bine, ca sa nu fie rau”, „astrele joaca un rol fundamental in viata fiecaruia” si alte idei retrograde, reanimate din negura timpului, plecati ba, in Orient. Acolo este locul vostru primitivilor.

 4. Gigele, cât ai luat, tată, la kabală? Cât mai avem până când reluăm studiile la alchimie, zoomahie, fengșui?Asta este o intoducere în gender studies? Îi repudiem pe Thales, Pitagora, Renee Descartes, Plank samd pentru că sânt bărbați, albi și morți pe deasupra? Ne lărgim orizontul cu scrierile pline de înțelepciune ale lui Selasi, Mobutu și canibalul ăla al Ciadului? Băgăm ezoterismul obligatoriu la bac că și așa sânt destui profi pentru care materia pe care o predau este ezoterie curată. Tot înainte, toași, resetul e la o aruncătură de băț. Dă-o-n mă-sa de responsabilitate.

 5. E ceva ce depaseste intelegerea mea. E de Kafka!

 6. Pai … de ce nu? E doar un proiect, ceva optional. 🙂

  Nu se aseamana foarte bine cu o vizita la biserica?! De ce?

  • Citește Noul Testament și o să afli.Fă-o pe-ndelete așa cum au făcut-o și alți atei, cunoaște-ți „dușmanul”.Când termini, ia planiglobul și colorează toate țările catolice și reformate din 1800. Citește câte ceva despre istoria celorlalte și judecă singur. Dacă afli răspunsul, comunică-ne și nouă.

  • Multumesc pentru sfat. Am mai citit cate ceva.

   Nu e prea clar care e intrebarea la care trebuie sa gasesc raspunsul dar observ ca faci o corelatie pe care o consideri cauzalitate intre inflorirea societatilor si crestinism (care include si Vechiul Testament chiar daca asta aduce probleme).
   Sa lasam demonstratia cauzalitatii pe alta data, ca este cam complicata (daca aminteai doar protestantii ti-ar fi iesit ceva mai usor).

   Acum raspunde, daca esti dragut, intrebarii „de ce?”.

  • Citește mai cu atenție. Din Vechiul Testament,(Torah) îți recomand Decalogul. Îndrăznește, Iisus a cucerit lumea.E o minune în sine, înțelegi?Dacă nu, mai încearcă și citește-o tu, nu pe alții care-ți fac rezumatul. O să înțelegi.

  • În feudalismul timpuriu, conducătorul era „unsul lui Dumnezeu pe pământ”, conducătorul care, dacă voia să fie deasupra celorlalți, trebuia să slujească acestora, celor care, conform Dreptului Divin, erau egali cu el în fața Domnului.Aceasta era legitimitatea conducătorului în fața supușilor, Contractul Divin, pe care se angaja să-l onoreze cu propria-i viață iar mulți dintre ei, au făcut-o.Regele Spaniei avea o zi din an în care spăla picioarele cerșetorilor, ca recunoaștere smerită a Feței lui Dumnezeu în ființa acestora, scânteia divină .Mai târziu, Biserica Ortodoxă Universală sau mai simplu, Biserica Catolică a intrat în politică via famigliile Sforza și de Medici, Biblia a fost ascunsă în limba latină de cei care uitaseră că le-a eliberat strămoșii de sclavie iar creștinismul a devenit”profitabil”.A fost suficient un călugăr supărat pe numele lui Martin Luther ca șmecheria să ia sfârșit. Lucrurile nu merseseră bine iar Otomanii rataseră la mustață, Viena, lumea era de-a dreptul supărată iar covidul de atunci, venit, firește tot din China, ciuma bubonică, supărase multă lume. Reforma trebuia să fie o reîntoarcere la creștinismul originar, odată tradusă Biblia, Libertatea și Egalitatea au redevenit atribute irefutabile ale contractului social. Atunci a început șmecheria. Neputând contesta Dreptul Divin, prealuminata Franță a transformat depravarea conducătorilor în deprivarea de drepturi a supușilor de către o nomenklatură a micii nobilimi parvenite. Lucrurile au degenerat mai târziu pe aceeași linie, a separării Bisericii și implicit a Dreptului Divin la Libertate și a egalității în fața Domnului, de stat și șmecherii lui, în socialismul negării unde unii sânt mai egali decât ceilalți iar toți sânt vinovați în fața partidului reprezentat de conducătorul-zeu(NKoreea).În Occident, marxismul cultural a luat o cale ocolitâ care, însă ducd tot la sclavie. Mulțumit de explicație?

  • Nu. Raspunzi la intrebari pe care nu ti le-a pus nimeni; incearca la subiect …

 7. Care-i problema ?
  Daca religia este impusa in scoli de ce n-ar fi si numerelogia ?

 8. O fi din Proiectul Romania educata al dlui Presedinte Johannis!!!
  Ce mai Romanie educata vom avea peste 4 Ani!!

 9. Meritaţi altceva într-o ţară de impostori, unde cei mai mari impostori au putere nelimitată şi voi îi votaţi iar şi iar?

 10. Propun o materie scolara obligatorie de vrajitorie si ghicit in palma.
  O alta materie de medicina spirituala bio energetica.
  O materie de integrare mai rapida a copiilor in mediul retelelor de socializare : Facebook si Instagram si Whatsapp si Tiktok
  Nu astept recompense daca ideile mele se vor concretiza intr-o evolutie pozitiva.
  Va multumesc

  • Aiurea, mergi la farmacie, cere ceva de dureri de cap și capeți vrăjitoria in care cred și ratații care au terminat medicina, produse homeopate. Nu e nici o diferență.

 11. Ce sa le faci, atit ii duce mintea si devenind din ce in ce mai periculosi pentru cei care nu sint de acord cu aceste aberatii, ce doresc sa le impuna ca pe un „adevar de netagaduit”, „ca asa este scris in stele”…
  Comparatie: Odata cu avansul tehnologic unii se gindesc la explorarea Cosmosului iar altii stau (tot) inglodati in noroi, in f.u.n.d.u.l curtii si fac pe patriotii, bigotii, inchipuindu-si ca lumea este supusa acestor cretini, ce-o „ard” cu chiromantia, astrologia, numerologia etc. etc.

 12. Deci a aparut o noua disciplina pentru BAC!!!! Asa se intampla cand toate nulitatile si toti tampitii ajung in functii de conducere. evident la propunerea altor nulitati si a altor tampiti!
  De carca n-ar mai fi oameni normali si bine pregatiti in tara asta!!!

 13. Acelasi proiect a fost propus si scolilor din judetul Covasna.

 14. În feudalismul timpuriu, conducătorul era „unsul lui Dumnezeu pe pământ”, conducătorul care, dacă voia să fie deasupra celorlalți, trebuia să slujească acestora, celor care, conform Dreptului Divin, erau egali cu el în fața Domnului.Aceasta era legitimitatea conducătorului în fața supușilor, Contractul Divin, pe care se angaja să-l onoreze cu propria-i viață iar mulți dintre ei, au făcut-o.Regele Spaniei avea o zi din an în care spăla picioarele cerșetorilor, ca recunoaștere smerită a Feței lui Dumnezeu în ființa acestora, scânteia divină .Mai târziu, Biserica Ortodoxă Universală sau mai simplu, Biserica Catolică a intrat în politică via famigliile Sforza și de Medici, Biblia a fost ascunsă în limba latină de cei care uitaseră că le-a eliberat strămoșii de sclavie iar creștinismul a devenit”profitabil”.A fost suficient un călugăr supărat pe numele lui Martin Luther ca șmecheria să ia sfârșit. Lucrurile nu merseseră bine iar Otomanii rataseră la mustață, Viena, lumea era de-a dreptul supărată iar covidul de atunci, venit, firește tot din China, ciuma bubonică, supărase multă lume. Reforma trebuia să fie o reîntoarcere la creștinismul originar, odată tradusă Biblia, Libertatea și Egalitatea au redevenit atribute irefutabile ale contractului social. Atunci a început șmecheria. Neputând contesta Dreptul Divin, prealuminata Franță a transformat depravarea conducătorilor în deprivarea de drepturi a supușilor de către o nomenklatură a micii nobilimi parvenite. Lucrurile au degenerat mai târziu pe aceeași linie, a separării Bisericii și implicit a Dreptului Divin la Libertate și a egalității în fața Domnului, de stat și șmecherii lui, în socialismul negării unde unii sânt mai egali decât ceilalți iar toți sânt vinovați în fața partidului reprezentat de conducătorul-zeu(NKoreea).În Occident, marxismul cultural a luat o cale ocolitâ care, însă ducd tot la sclavie. Mulțumit de explicație?Sper să apară, și să-l citești, deși e lung.Și sper să-ți fie de folos.

 15. Oare nu este știut că de-a lungul mileniilor, ”cei mari” aveau la curte vizionari astrologi! Oare nu este știut că de 2000 de ani ”Astrologia era cu regele la masă” Oare nu este știut că la PALATE sunt ”specialiști în studiul astrologiei” Această pseudoștiință este prezentă în viața omului cu 99% mai mult decât descoperirile actuale ale științei. Toate tv., dar toate au rubrică astrologică zilnic și săptămânal, dar niciuna privind, de exemplu RELATIVITATEA! Omul ascultă horoscopul dar nu-l interesează ce este un aparat microunde, telefon, vaccin, ADN, ARN,,,

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.