G4Media.ro

VIDEO Procedura secretă a influneceriței Marilu Dobrescu/ Partea negativă a fertilizării în…

Foto: captura video YouTube/ Marilu

VIDEO Procedura secretă a influneceriței Marilu Dobrescu/ Partea negativă a fertilizării în vitro

Vineri, 19 aprilie, Marilu Dobrescu, influencer și model, a postat pe canalul său de YouTube un video numit „Procedura secretă”. Acest video a fost așteptat de urmăritorii săi de aproape 2 ani, timp în care au circulat tot felul de speculații cu privire la ce ar putea să însemne această procedură.

Tânăra a anunțat de mai multe ori pe rețelele de socializare că își dorește foarte mult să rămână însărcinată, iar cei mai mulți urmăritori au crezut că în acest video va face anunțul.

Nu a fost așa, însă, întrucât Marilu nu a putut să rămână însărcinată și în acest video a explicat în detaliu procesul de fertilizare în vitro și câte încercări a avut. Este printre primele videoclipuri de acest fel din spațiul public românesc care detaliază procedura de FiV și implicațiile pe care aceasta poate să le aibă asupra femeii, dar și asupra sănătății cuplului.

Vlogul în cauză a stârnit foarte multe reacții în online și a fost foarte așteptat de internauții români, astfel că a ajuns la un număr de un milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la postare.

Marilu Dobrescu este cunoscută în online pentru că a abordat mai multe subiecte considerate tabu în România.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...