G4Media.ro

VIDEO Primarul din Calafat spune că și-a mințit consilierii că nu mai…

VIDEO Primarul din Calafat spune că și-a mințit consilierii că nu mai candidează ca să îi voteze un proiect de 3 milioane de euro/ După ce i s-a votat proiectul, primarul și-a cerut scuze localnicilor ”pentru minciună”

Lucian Ciobanu, primarul municipiului Calafat, susține că și-a mințit consilierii PSD și PNL că nu va mai candida la primărie ca să îi determine să voteze un proiect de infrastructură 3 milioane de euro.

Proiectul era finanțat de Compania Națională de Investiții, dar pentru a obține finanțarea trebuia, mai întâi, votat de Consiliul Local. Pentru a fi convingător primarul a anunțat public că nu mai este interesat de primărie și că îi va susține pe consilierii PSD, care aveau majoritate.

După ce și-a văzut proiectul trecut de votul consilierilor, primarul din Calafat a înregistrat un mesaj video și l-a publicat pe pagina de Facebook. Edilul a enumerat toate proiectele care i-au fost blocate în consiliu și finanțările pe care le-a pierdut, apoi și-a cerut scuze localnicilor spunând că i-a mințit:

”Încă o dată îmi cer scuze că v-am mințit și am jucat teatru, dar numai așa puteați afla adevărul cu ceea ce se întâmplă în Consiliul Local. Un primar poate să facă numai ceea ce vrea Consiliul Local”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Sper ca intra si centura ca obiectiv.Cam din categoria cu risc dar pentru baietii statuti e bun orice!

  2. Romanii sunt recunoscuți internațional ca hoți si ipocriți desavarsiți.

    • Nu stiu daca si tu faci parte din gasca hotilor , insa sint sigur ca hotii sint in minoritate .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.