G4Media.ro

VIDEO Primăria Sectorului 2: Chiar dacă e ziua păcălelilor, tramvaiul 21 și-a…

sursa foto: captura video

VIDEO Primăria Sectorului 2: Chiar dacă e ziua păcălelilor, tramvaiul 21 și-a reluat circulația de azi. Lucrările la montarea tablierului s-au finalizat

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că s-au încheiat la termen lucrările pentru montarea tablierului (grinzilor care formează sistemul de rezistență al podului metalic pe care circulă tramvaiul 21).

„Chiar dacă e ziua păcălelilor: tramvaiul 21 și-a reluat, de azi, circulația. Lucrările la montarea tablierului s-au finalizat în grafic, și asta a permis reluarea traficului STB”, a anunțat Radu Mihaiu.

Acesta a precizat că săptămâna aceasta a senat plata pentru una dintre facturile finale pentru tablier și că firma italiană și-a făcut treaba. Mai urmează însă și alte lucrăi.

„Mai avem treabă după montarea tablierului: montarea pre-dalelor, în circa 1 lună, apoi suprabetonarea lor, (cu perioadă de uscare de minim 28 de zile pe normativ), apoi stratul de asfalt și montarea accesoriilor (iluminat, stâlpi de protecție șamd). La final de august vom circula pe pasaj.Felicitări TCM pentru că scoate la capăt acest șantier dificil”, a transmis Radu Mihaiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cu duamna am fi avut acum doar comanda de elemente ale tablierului dar, ce-i drept, in doua saptamani Bucurestiul ar fi colcăit de iepuraşi gigant si oua de titanozaur.

  2. Duamna nu avea in plan sa termine pasajul pentru ca de fapt nu fusese planul ei. A fost nevoita de imprejurari sa-l inceapa. In mod eronat i se pune in carca acest proiect, inclusiv de catre cei care nu sunt de acord cu el.
    Pentru madam wifi asta a fost ca o sarma in sezut.