G4Media.ro

VIDEO Povestea piesei Macarena, spusă chiar de Erika Isac la Paginademedia.ro: ”Am…

sursa foto: Captură Instagram/ Erika Isac

VIDEO Povestea piesei Macarena, spusă chiar de Erika Isac la Paginademedia.ro: ”Am vrut să transmit nimic mai mult decât știrile pe care le văd la televizor și tot ce se întâmplă în jurul nostru de foarte mulți ani”

Povestea piesei virale Macarena. Cum a gândit Erika Isac melodia care a devenită virală în online? Se aştepta ca melodia să aibă succes? Au deranjat-o comentariile oamenilor? A fost sau nu Macarena o strategie de marketing?

„Nu mi-am dorit să fie hit, nu mi-am dorit să fie virală, nu mi-am dorit să fie în niciun fel, a spus artista pentru Paginademedia.ro.
Mi se părea că este nevoie de genul ăsta de piesă pe piaţă şi simţeam că eu pot să fac pentru că o simt”, spune cântăreaţa.

Ea a mai spus că „Macarena nu a fost o schemă de marketing (…) Când încerci să simulezi o imagine nu poate să aibă efectul pe care l-a avut Macarena, pentru că întotdeauna lucrurile mari vin din suflet”, a continuat ea.

Erika Isac are 24 de ani, cântă de la şase ani şi a participat la mai multe concursuri şi show-uri de televiziune cum ar fi X-Factor şi Splash! Vedete la Apă. În urmă cu câteva zile a lansat piesa Macarena, care a atras reacţii pozitive şi negative din partea oamenilor.

Ce şi-a propus să transmită prin Macarena?

Citește interviul integral pe Paginademedia.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. La noi Democrația a scos la suprafață toate LĂTURILE societăți, în toate domeniile, inclusiv în muzică. Fătuca asta se încadrează perfect. Jalnic !