G4Media.ro

VIDEO Poliția de Frontieră: Peste 80 de migranți din Afganistan, India și…

Sursa foto: Poliția de Frontieră

VIDEO Poliția de Frontieră: Peste 80 de migranți din Afganistan, India și Bangladesh, depistați în ultimele 24 de ore în Timișoara

Peste 80 de cetăţeni străini, din Afganistan, India şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, au fost depistaţi în ultimele 24 de ore în Timişoara, în urma unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale.

Poliţiştii de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, lucrători ai Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Timişoara şi Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara au depistat, în cadrul acţiunilor desfăşurate în sistem integrat pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, pe raza municipiului Timişoara, 84 de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Potrivit IGPF, în ultimele 24 de ore, la nivelul ITPF Timişoara, au fost desfăşurate acţiuni în sistem integrat cu scopul prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale. Astfel, au fost identificaţi, pe raza municipiului Timişoara, 84 de cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, India şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumaţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Totodată, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Toate structurile din cadrul MAI care participă la acţiunile în sistem integrat acţionează în permanenţă în municipiul Timişoara pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. De asemenea, se efectuează verificări în mod constant asupra mijloacelor de transport pentru a stabili dacă cetăţenii străini prezenţi în Timişoara deţin documente legale de şedere, arată sursa citată.

Aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale în Timişoara vor continua şi pe parcursul următoarelor zile.

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Bangladesh e o țară de mărimea fostei Cehoslovacii, care are o populație mai mare decât a Rusiei!
  Aia de înmulțesc ca iepurii, iar acum vor in Europa, unde sa facă la fel!

 2. cum ajung aia sa fie prinsi tocmai in Timisoara ?!?

 3. ministru dupa ministru de interne a bagat-o pe aia cu „Timisoara nu e abandonata cand e vorba de problema imigrantilor”… zi de zi, se circula bara la bara, mormane de gunoaie in descompunere, batai intre imigrantii cutitari, nu e caldura, nu e apa, nu e gaz, militienii sunt cate zece la intrare la Kaufland la verificat certificate verzi… tot orasul e un dezastru.

  • La care Kaufland ai fost tu de ți s-a cerut certificatul verde??,
   Ție îți trebuie să ți se verifice IQ-ul nu QR-ul!!!

 4. Sa-i trimita impreuna cu domnu’ comisar Thierry Breton, ca tot a venit el in Romania. Sa-i ia si pe migranti la Bruxelles cu avionul lui ala „ecologic” care respecta Green Deal-Big Deal.

 5. Comentează toți….

 6. „După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumaţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.”
  Voi sunteti normali????? A doua zi vor fi din nou la Timisoara.

 7. pentru asta am murit noi in decembrie 1989?

  ca sa ramana granicerii cu pustile indreptate catre propria tara?

  ca sa nu poata face oameni de aici o excursie in alte tari decat daca iau aprobare de la partid?

  unde e libertatea noastra? unde e uniunea fara granite?